Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Simon Dawson (AP)

Ny keeper til United, Ancelotti ferdig i Chelsea, og Balotelli sjokkerer igjen. Og mye, mye mer.

07.05.11 11:50

Vi starter helgen med keeperjakten i Manchester United, og et rykte som strengt tatt har vært nevnt opptil flere ganger tidligere. For selv om Manuel Neuer har vært nevnt titt og ofte som Edwin van der Sars erstatter, har Sir Alex Ferguson også kikkertsiktet rettet mot andre burvoktere. Som Ajax-keeper Maarten Stekelenburg, som nå oppgis å være den største favoritten til å stå mellom stengene på Old Trafford neste sesong. Dersom det skal skje, må de rød djevlene imidlertid ut med solide 15 millioner pund, melder The Mirror.

Nicklas Bendtners framtid hos Arsenal er usikker, og dansken skal i samtaler med sjefene på Emirates etter sesongslutt. Om det er en Arsenal-exit på gang, ryktes det om at Bayern München står klare for å ta imot Bendtner med åpne armer.

Når det gjelder innkjøp, fokuserer imidlertid Arsenal-manager Arsène Wenger ikke på angrepet, men på forsvarsspillere. Ifølge spillerens egen agent er nemlig Stuttgart-forsvarer Serdar Tasci høyt oppe på Wengers ønskeliste, og det meldes også om at den belgiske landslagsstopperen Jan Vertonghen er et objekt av høy interesse for Arsenal.

Og det stopper ikke der - Arsenal skal ha fornyet interessen for Everton-stopper Phil Jagielka, etter at londonklubben ikke lyktes i å få tak i 28-åringen sist sommer.

Vi tar en pause i transferryktene, og skyter inn med en liten bolk angående Carlo Ancelotti.

Kunne du tenke deg å få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Først melder The Telegraph at Chelsea-manageren kan bli værende på Stamford Bridge også neste sesong, i det minste dersom klubbeier Roman Abramovitsj ikke klarer å lokke Guus Hiddink tilbake til Chelsea, som sistnevnte ledet gjennom vårsesongen i 2009.

Så kan Daily Mail fortelle at Ancelotti sier han ikke vil trene et italiensk lag neste sesong - og utelukker dermed å overta som trener for Roma, laget han spilte for i åtte sesonger.

Til sist: Dersom Chelsea taper for Manchester United i «seriefinalen» på søndag, får Ancelotti fyken. Punktum. Kilde? Alltid pålitelige The Sun. (Du kan egentlig lese saken hos The Sun, og selv se hvor mange sitater som bekrefter troverdigheten i den grasiøse tittelen. Heldigvis er dette en ryktespalte, og ingenting annet.)

Men ok, nok Ancelotti for denne gang, og vi vender tilbake til overgangsryktene. Scott Parker er en ettertraktet mann, som på tross av sin innsats på midtbanen for West Ham denne sesongen står i fare for å rykke ned til Championship. Lite tyder på at Parker i så fall vil følge med i fallet, og Tottenham følger nøye med på utviklingen av saken.

En annen West Ham-spiller som trolig forblir i Premier League uansett utfall i nedrykksstriden er spissen Demba Ba. Igjen er Tottenham interesserte, men også Chelsea og Blackburn skal være interesserte i senegaleseren.

For spesielt interesserte kan det nevnes at Watford håper på en tykkere lommebok i løpet av sommeren, hvilket vil skje dersom klubbens tidligere spiller Ashley Young - nå Aston Villa - forlater Villa Park. I så fall vil Watford bruke pengene på å hente inn Peterboroughs Craig Mackail-Smith.

Så visste du det.

Apropos Aston Villa, så har klubben startet samtalene med Stewart Downing angående en forlengelse av kontrakten.

Mens klubben muligens kan komme til å la ingen andre enn Rafael Benítez overta som Aston Villa-manager, dersom Gérard Houllier ikke kommer tilbake fra den siste tids helseproblemer.

Hos Tottenham sier manager Harry Redknapp at Heurelho Gomes fortsatt vil være den foretrukkede sisteskansen for klubben også neste sesong, på tross av brasilianerens flere blemmer denne sesongen.

Vi avslutter rykterunden med noe som knapt kan kalles et rykte. Ikke handler det om noen overgang, og ingen kan med hånda på hjertet si at de hadde trodd noe annet. Jo da, dette stammer fra The Sun, men denne gangen kan man antakeligvis stole 100 prosent på hva tabloidavisa skriver.

For, som avisen skriver: Mario Balotelli innrømmer at det er tider da han ikke engang vil høre på sine egne foreldre.

Douh. Litt av en bombe.

HTML EMBED

Kilder:BBC, The Mirror, talkSPORT, caughtoffside.com, Daily Mail, Metro, Daily Express, The Telegraph, The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.