Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP Photo / Pier Paolo Cito / Scanpix

Citys drøm om å skaffe seg Zlatan neppe ut til å bli virkelighet. Liverpool blir igjen lenket til flere spillere.

14.05.11 12:23

Roberto Mancini uttalte nylig at han alltid ville finne plass til Zlatan Ibrahimovic på laget sitt. Det fikk den engelske pressen til å spekulere i om en overgang for svensken. Det er likevel ikke sannsynlig at Zlatan vil ikle seg lyseblått i nær framtid. Svensken er nemlig lysten på å vinne Champions League med Milan.

Dermed har City kastet blikket på Napolis Edinson Cavani, men den italienske klubben vil kreve hele 45 millioner pund for spissen fra Uruguay.

Kampen om Ashley Young er som så ofte før nevnt i dagens ryktespalte. Han har uttalt at han vil vinne titler og mange ser på det som en bekreftelse på at vingen er på vei bort. Liverpool og Manchester United er favorittene til å sikre seg spilleren.

Derfor kan det være verdt å nevne at det på Twitter verserer rykter om at grunnen til Liverpools eiere John Henry og Tom Werner er i byen, ikke bare er for å utnevne Kenny Dalglish som permanent manager, men også for å personlig være med i forhandlingene med Ashley Young. Det sier nemlig at Henry har lyst til å møte alle av Liverpools nysigneringer for å fortelle dem om visjonen til FSG. Ifølge ryktene på Twitter skal Liverpool ha fått et bud godkjent på Young, og forhandlingene om de personlige betingelsene er altså i gang. Så får tiden vise hvor mye hold det er i disse ryktene.

En annen som er i Liverpools søkelys er Werders Bremens Marko Marin, ofte kalt Tysklands Lionel Messi. Vingen har uttalt at han er klar over Liverpools interesse.

Mange spillere blir linket til Liverpool, men en som blir på Anfield er keeper Pepe Reina. Han ble overbevist etter at Kenny Dalglish ble permanent manager.

Det er ikke bare Reina som har tro på Dalglish. Alex Ferguson frykter Liverpool kan bli en utfordrer neste sesong med skotten bak roret.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Portos kraftfulle angriper, Hulk, har insistert på at han er åpen for en overgang til Premier League. Tottenham, Liverpool og Newcastle skal alle være interessert, men brasilianeren har sagt at han bare vil gå til en klubb som vil være med i tittelkampen.

Yuri Zhirkov er ønsket i Russland og det er Spartak Moskva som er klare til å by 12 millioner pund for Chelsea-spilleren.

Arsène Wenger har innrømmet at Arsenal fortsatt ikke har klart å binde Samir Nasri til en ny kontrakt, selv om klubben skal ha kommet med et tilbud der franskmannen får over 700.000 kroner i uka. Ettersom Nasri kun har ett år igjen av sin kontrakt, kan Arsenal se seg nødt til å selge midtbanespilleren i sommer.

Aston Villa har tilbudt Brad Friedel en ny kontrakt, men West Bromwich skal ha vist interesse for veteranen.

Scott Parker har innrømmet at hans fremtid kan ligge et annet sted enn på Upton Park hvis West Ham rykker ned. Arsenal, Liverpool og Tottenham skal alle være interessert i midtbanespilleren.

Newcastle tenker på å by på Bordeaux sin spiss Cheikh Diabate i et forsøk på å erstatte Andy Carroll.

Sunderland ønsker å sikre seg Jay Bothroyd på free transfer i sommer. Everton skal også være interessert i spissen.

Tottenham har lyst til å komme Arsenal i forkjøpet ved å by på Standard Lièges midtbanespiller Eliaquim Mangala.

Til slutt kan vi ta med at Harry Redknapp har innrømmet at han vurderte å legge inn et bud på Luis Suarez, men droppet det etter å ha fått beskjed av speiderne sine at Suarez ikke var klar for oppgaven. En liten feilvurdering av speiderapparatet der, altså.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.