*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

Er dette Brede Hangelands og Bjørn Helge Riises nye manager?

04.06.11 18:11

Tottenham er nå sikre på at de vil vinne kampen om Scott Parkers signatur, hvis de bare for solgt Wilson Palacios til Napoli. West Ham har krevd 15 millioner pund for spilleren, men Spurs tror de kan lande en overgangsum på halvparten av det kravet.

En annen spiller som blir koblet til White Hart Lane er Romas stjerne Mirko Vucinic. Spissen, som tidligere har vært i Manchester Uniteds søkelys, vil ha en prislapp på omtrent 12 millioner pund.

Vi beveger oss videre til Liverpool som kan få 18 år gamle Connor Wickham i stallen foran kommende sesong. De har lagt inn et bud på åtte millioner pund for talentet, men Ipswich krever 10 millioner pund for spilleren.

Nå kan du få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS! Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding) .

Franske Paris Saint-Germain skal være klare til å legge inn et bud på rundt 12 millioner pund for Manchester Uniteds Dimitar Berbatov. 30-åringen har et år igjen av kontrakten og det er ventet at de engelske seriemesterne vil diskutere bud mellom 10- og 15 milloner pund. PSG har fått forsterket kapital etter at Quatar Sports Investmens har gått inn i klubben og den bulgarske spissen står høyt opp på ønskelisten.

Everton skal ha sett seg ut Lorients forsvarspiller Ecuele Manga som en mulig forsterkning av laget foran kommende sesong. Det bli imidlertid ingen enkel signering for både Lille, Marseille og PSG har Manga på blokken over ønskede spillere.

Det kan se ut til at Chelsea ikke klarer å hente det brasilianske supertalentet Neymar dette året heller. Tilbudet til det engelske topplaget var ikke godt nok og Neymars agent forteller nå at han ikke vil bli å finne i stallen til London-laget kommende sesong.

Sunderland har forhørt seg om prisen på Birminghams forsvarspiller Roger Johnson. 14 milloner pund var det kontante svaret Steve Bruce fikk servert.

Readings Shane Long er ettertrakter og nå er Newcastle klare med et bud på 5 millioner. Everton og Celtic er også interessert i angrepsspilleren.

Ben Foster er ønsket av Aston Villa og kan komme til å forlate Birmingham for å erstatte Brad Friedel, som har gått til Tottenham.

I London har Arsene Wenger siktet seg inn på Jermain Defoe. Wenger er på desperat jakt etter målscorere og Spurs skal være villige til å diskutere tilbud på rundt 10 millioner pund.

Premier League klare Norwich vil hente Leeds midtbanespiller Bradley Johnson til klubben. Johnson er forespeilet en treårskontrakt med Norwich.

Vi kan også ta med litt trenerrykter fra fotballøya. Guus Hiddink vil ikke garantere at han fortsatt er Tyrkias landslagstrener kommende sesong. Han åpner også for en retur til Stamford Bridge og ønskes hjertelig velkommen tilbake av Chelsea-kaptein John Terry.

Torsdag sprakk nyheten om at Mark Hughes går av som Fulham-trener. Nå har den engelske klubben sett seg ut Ajaxs manager Martin Jol som favoritt til å erstatte Hughes på Craven Cottage.

HTML EMBED

Kilder: Metro,The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, Daily Mail, Daily Telegraph, Caughtoffside, Express, TalkSport og, faktisk, The Times.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag