Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Carl de Souza (AFP)

Milan vil hente ikke mindre enn fem spillere fra Chelsea.

25.06.11 11:55

Vi starter helgen i Arsenal, og ryktene om at klubben allerede skal ha en avtale på plass med Velez Sarsfields midtbanespiller Ricardo Alvarez. «På dette tidspunktet har han allerede signert for Gunners,» sier nemlig Palermos president Maurizio Zamparini - som først var ute etter Alvarez.

Dersom Milan får det som de vil, blir det rene den utvandringen fra Stamford Bridge til San Siro denne sommeren. Italienerne er nemlig ute etter hele fem Chelsea-spillere: Nicolas Anelka, Alex, Salomon Kalou, Didier Drogba og Michael Essien.

Glem den barmhjertige samaritan; nå er det Liverpool som er moralens ansikt utad. Merseysiderne har nemlig fått med seg at Wolfburgs brasilianer Diego ikke trives spesielt godt i Tyskland, etter at spilleren denne uken ble ilagt en stor bot etter å ha stormet ut av spillerhotellet før sesongens siste kamp. Derfor vil Liverpool tilby Diego nød i hjelpens stund, noe som innebærer et flyttelass til England.

Høres det ok ut å få Liverpool-ryktene, og Premier League-rykter generelt, på sms? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Newcastle vil også handle, og manager Alan Pardew ønsker seg både PSGs tyrkiske landslagsmann Mevlut Erdinc og AIKs Teteh Bangura fra Sierra Leone.

Nevnte PSG har imidlertid mye penger på bok fra sine qatarianske eiere, og håper på å snappe opp QPRs Adel Taarabt for 10 millioner pund.

Aston Villa-manager Alex McLeish har måttet innse at Ashley Young spiller for Manchester United neste sesong. 25-åringens erstatter kan bli Den Haags Wesley Verhoek, men McLeish har fått beskjed om at han ikke får bruke alle de 20 millionene med pund han fikk for Young til å hente nye spillere.

Nestemann som kan være på vei ut av portene på Villa Park er Stewart Downing, som ønsker seg til Liverpool. Uavhengige kilder sier at Downing nærmer seg en overgang til merseysiderne, i tillegg at også Blackpools Charlie Adam er i ferd med å la penn møte Liverpools papir.

Samir Nasri har gitt Arsenal håp om at han fortsetter på Emirates også neste sesong, etter at franskmannen har gått med på å starte samtaler om en ny kontrakt med manager Arsène Wenger.

Newcastle har fortsatt til gode å motta bud på Joey Barton, som tidligere har sagt at han er på vei vekk fra klubben.

West Ham har mistet flere spillere etter nedrykket fra Premier League, og Radoslav Kovac er den hittil siste som forsvinner fra London. Den 31 år gamle midtbanespilleren går til sveitsiske Basel.

Wolves ønsker seg Manchester Uniteds Jonny Evans.

Og Blackburn er i ferd med å bryte klubbens egen overgangsrekord ved å hente Roma-spiss Mirko Vucinic for 11 millioner pund.

Og til sist kan vi melde om at Guus Hiddink mistet sin mulighet til å returnere til Stamford Bridge som Chelsea-manager da han insisterte på å hente Ray Wilkins tilbake til klubben dersom han skulle få jobben.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.