Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Afp

Han er en av fire stjerner som kan forsvinne fra Arsenal etter sesongen.

25.09.11 12:31

Vi starter lørdagens ryktespalte hos Arsenal, der er det krisestemning og flere store profiler kan forsvinne etter sesongen.

For både Robin van Persie, Theo Walcott, Thomas Vermaelen og Andrey Arshavin har kontrakter som går ut i 2013 og klubben vil nødig slippe spillere gratis, det forteller Daily Mirror. Dermed kan det være duket for handledag hos Arsenal til sommeren hvis klubben ikke kommer til enighet med spillerene.

Samtidig kan Metro fortelle at Arsene Wenger følger nøye med på Valencias midtbanespiller Daniel Parejo. Spilleren har en markedsverdi på rundt 5 millioner pund og kan være en spiller som ikler seg Arsenal-drakt i januar.

En spiller Arsenal allerede skal ha signert er den 14 år gamle Guim Laporta. Ungutten skal ifølge TalkSport være sønnen til den tiidligere Barcelona-presidenten Joan.

Vi gir oss ikke med London-laget helt enda. Etter salget av Cesc Fabregas og Samir Nasri sitter klubben fortsatt igjen med penger klarert for spillerkjøp. 15 millioner pund av disse pengene kan gå til å hente den ettertraktede Rennes-spilleren Yann M'Vila fra den franske eliteserien.

Neste stopp i dagens rykteflom er også i Englands hovedstad, nærmere bestemt på White Hart Lane.

Få de ferskeste ryktene rett til din mobil! Nettavisen sender deg ryktene om din Premier League-klubb på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Tottenham skal være klare til å kaste seg inn i kampen mot AC Milan om å hente Spanias landslagspiss Alvaro Negredo det melder TalkSport.

Når vi først er innom AC Milan kan vi ta med at de planlegger å legge inn et bud på nettopp Tottenhams playmaker Rafael van der Vaart.

Vi skal bevege oss innom et nytt italiensk lag som jakter intenst på en av Manchester Citys forsvarspillere, forteller TalkSport. Klubben det snakkes om er Juventus, mens spilleren er Aleksandar Kolarov som har måttet se de siste City-kampene fra benken.

Fra City hopper vi elegant over til byrival og serieleder Manchester United der Sir Alex Ferguson har flere spillere på blokka.

Ifølge Inside Futbol skal United ha siktet seg inn på Villarreal sin 27 år gamle midtbanespiller Bruno Soriano.

Darron Gibson kan få spille den siste halvdelen av sesongen på Goodison Park istedenfor på Old Trafford. Grunnen er at Everton ønsker å hente United-spilleren på lån i den siste halvdelen av sesongen.

Vi avslutter ryktespalten med en liten sak om den tidligere Portsmouth- og West Ham-manageren Avram Grant. For treneren er koblet til den russiske milliardærklubben Anzhi Makhachkala.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.