*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Denne spilleren krangler Manchester United og Liverpool om.

Engelske Premier League- spillere velter seg i dag i seiersrus etter at EM-plass ble sikret fredag.

Les saken: England til EM

Men selv om det trolig ble sent i går (for fotballspillere har vel lov til å ta seg en bytur etter landskamp, har de ikke?) ruller rykteballen videre på de engelske gressmattene.

Vi begynner på Emirates Stadium. Ifølge Metro skal Arsenal være en av flere klubber som er interessert i CSKA Moskva-spiller Alan Dzagoev. Andrej Arshavin mener 21-åringen er den mest talentfulle unggutten i Russland.

Samme tabloid skriver at Aston Villa og Everton jakter på Fiorentinas Adem Ljajic.

Samtidig har de bitre rivalene Manchester United og Liverpool begynt en dragkamp om den hollandske Sporting Lisboa-spissen Ricky van Wolfswinkel. Dette ifølge Inside Futbol.

Caughtoffside skriver at United skal også ønske å signere Juventus-spilleren Claudio Marchisio når januarvinduet åpner.

Chelseas søramerikanske speider, Jorge Alvial, hevder London-klubben har bestemt seg for å signere den chilenske forsvarsspilleren Igor Lichnovsky. 17-åringen tilhører Universidad de Chile, skriver footylatest.com.

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Aston Villas Jermaine Jenas, som er på utlån fra Tottenham, har faktisk fått beskjed om å ikke jobbe så hardt. Midtbanespilleren er ute i tre uker med en akillesskade, og har ennå til gode å spille for Alex McLeish. Dette skriver the Sun.

Klubbens eier, Randy Lerner, vil for øvrig kutte spillerlønninger med 10.000 pund, eller circa 90.000 kroner, per spiller i uken, ifølge Daily Mirror.

Metro avslører at tyske Per Mertesacker har kommunikasjonsproblemer i Arsenal.

Kultursjokk har også Fulhams costaricanske spiss, Bryan Ruiz, som sier til the Sun at han sliter med å finne seg til rette i Premier League.

Theo Walcotts agent har avslørt til Metro at Arsenal-spilleren ikke er sikker på om han vil forlenge kontrakten med gjengen på Emirates Stadium.

Mark Hughes, som har vært manager i Fulham, Manchester City og Blackburn, sier at han håper å returnere til Chelsea, som han spilte for i tre år fra 1995 til 1998, som trener. Dette skriver Daily Mirror.

Samtidig avslører Metro at Real Madrids Pedro Leon var svært nære en overgang til Chelsea i vinter, men at Jose Mourinho blokkerte signeringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.