*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: GIUSEPPE CACACE (Afp)

Skaden til Anderson gjør at denne mannen på ny er aktuell for Manchester United.

26.11.11 11:01

Nylig kom beskjeden om at Anderson er ute til februar. Det gjør at Sir Alex Ferguson kan bli fristet til å kjøpe Inters Wesley Sneijder i januarvinduet. Det er altså ikke slutt på denne overgangssagaen likevel.
(Metro)

Tottenhams forsvarsspiller Younes Kaboul er på Juventus ønskeliste for januarvinduet.
(Daily Mail)

Chelsea og Inter lengter etter å kjøpe den brasilianske tenåringen Lucas. 19-åringen, som er verdsatt til 20 millioner pund, skal allerede være i gang med engelskundervisningen for å forberede seg på en overgang til Premier League. Artikkelen nevner også at Liverpool er interessert, men med tanke på kilden vil vi tatt det med en solid klype salt.
(The Sun)

Wolfsburg har planer om å sikre seg Tomas Rosicky i et forsøk på å snu den dårlige trenden laget har i Bundesliga.
(Metro)

Fulham har følere ute på spissen Andre-Pierre Gignac. London-laget følger med på franskmannens situasjon etter at han skal ha falt i unåde hos manager Didier Deschamps.

HTML EMBED

Den russiske rikingklubben, Anzji Makhatsjkala, håper på å sikre seg Fabio Capello som manager, etter at hans kontrakt med England går ut etter EM i 2012.
(Inside Futbol)

Ronaldinho holder på å miste tålmodigheten med Flamengo etter at han ikke har fått lønn på fire måneder. Han skal likevel ha avvist at han er på vei til gresk liga, noe som vel er forståelig.
(Goal.com)

Wayne Rooney har uttalt at det ville være feil av Chelsea å sparke Andres Villas-Boas.
(The Sun)

Så tar vi med et par rykter som bokstavelig talt handler om Premier League.

Richard Scudamore, som er sjefen for ligaen, har innrømmet at han har gitt opp tanken om å avholde en 39. runde utenlands.
(TalkSPORT)

Stoke-manager, Tony Pulis, vil revolusjonere fotballen med å gi managere sjanser til å utfordre dommeravgjørelser under kampene.
(Daily Mirror)

Har du lyst til å få Premier League-ryktene direkte til din mobil under lørdagsfrokosten?Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.