*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: JACQUES DEMARTHON (Afp)

- Kom og hent meg, sier Eden Hazard til engelske storklubber.

14.01.12 11:05

The Times skriver lørdag at Tottenham Hotspur vil forsøke å beholde Jermain Defoe, til tross for at spissen er misfornøyd med at han ikke får spille flere minutter, mens Metro hevder at Spurs' manager Harry Redknapp har tilbudt David Beckham sjansen til å returnere til Premier League på en tomånederskontrakt.

Chelsea fortalte fredag at klubben har fått et bud på midtstopperen Alex. Ifølge The Guardian er det QPR som har meldt sin interesse. Londonklubben vil også øke budet til 3,5 millioner pund. Det kan være nok til at Chelsea selger.

Andre Villas-Boas er nemlig i ferd med å sluttføre overgangen til Gary Cahill fra Bolton. Gamle, ærverdige BBC melder at Cahill lørdag skal gjennomgå en medisinsk test for Stamford Bridge-klubben.

QPR vil ellers også hente inn den tidligere Portsmouth- og Sunderland-spilleren Sulley Muntary, som er under kontrakt med italienske Inter fram til sommeren. Daily Star tror en overgang kan skje denne måneden.

Goal.com, som vel sjelden treffer mål med sine overgangsartikler, skriver at Carlos Tevez er villig til å gå ned 40 prosent i lønn for å få til en overgang til Inter denne måneden. Argentineren tjener angivelig 120.000 pund i uka i Manchester City.

Eden Hazard har uttalt at han kan tenke seg å spille i Premier League. Det kan nok samtlige i sportsredaksjonen til Nettavisen også, men Daily Mail har ikke nevnt oss i artikkelen sin. Derimot skriver avisen at både Chelsea og Manchester United er oppmuntret av Hazards «kom og hent meg»-signal.

Bobby Zamora kan komme til å skifte klubb i januar. Fulham-spissen er ønsket av Sunderland, samtidig som klubben til Brede Hangeland og brødrene John Arne og Bjørn Helge Riise skal være i forhandlinger med Catania om en overgang for Maxi Lopez. Dette ifølge Daily Mirror.

Samme avis melder at Aleksandar Kolarov i Manchester City er ønsket av Juventus.

Nå glemte vi nesten at Fulham lørdag også kobles til en annen spiss, av radiokanalen Talksport, nemlig Watfords engelske U21-landslagsspiller Marvin Sordell.

Liverpool er ifølge manager Kenny Dalglish ikke på utkikk etter forsterkninger i januar, fordi klubben ikke trenger nye spillere. Agenten til Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero hevder imidlertid, ifølge International Business Times, at hans klient muligens flytter til Anfield kommende sommer.

Når det gjelder Bolton og Gary Cahill, er klubben ifølge Daily Mail fast bestemt på å erstatte engelskmannen med amerikaneren Tim Ream. 24-åringen spiller nå for New York Red Bulls.

(Kilde: BBC)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.