Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Nigel Roddis / Reuters
Sist oppdatert:
Er han på vei tilbake til Manchester City?

Manchester City skal være interessert i å hente tilbake Chelseas Daniel Sturridge. Det er kun tre år siden den unge spissen sist spilte for laget fra Manchester, og nå skal altså hans gamle klubb være interessert i spillerens signatur nok en gang.
(Daily Mail)

Også en annen spiss kan være på vei til Manchester City. Chelsea skal visstnok ønske å hente Real Madrids argentinske spiss Gonzalo Higuain, men «Los Blancos» tenker å ignorere interessen fra de blå i London og vil heller forsøke å lokke frem et bud fra City.
(Daily Mirror)

AC Milan skal i disse dager være i forhandlinger med Zlatan Ibrahimovic om en ny kontrakt, men det hindrer ikke den italienske storklubben i å hente Mario Balotelli fra Manchester City. Italienerne skal være klar med et gigantbud på spilleren som skal være verdt 30 millioner pund.
(Daily Star)

Hulk kunne glede seg over en kjempescoring mot Benfica i fredagens storoppgjør i den portugisiske ligaen, og det gjorde han nok ikke mindre attraktiv for storklubbene i Europa. Chelsea skal være klubben som har vist størst interesse. Chelsea-manager Andre Villas-Boas har sagt at Hulk skal være «den type spiller» klubben er på jakt etter.
(talkSport)

19 år gamle Lucas Moura spiller for øyeblikket for Sao Paulo, men nå håper den unge kreative midtbanespilleren at han kan bli aktuell for Arsenal, Chelsea eller Tottenham. Brasilianeren har nemlig begynt med engelsktimer, og håper dermed å bli mer attraktiv for Premier League-klubber.
(Metro)

Liverpool skal ha et ønske om å signere den 20 år gamle Barcelona-spissen Cristian Tello.
(Daily Mirror)

Aston Villa er også på spillerjakt. Nå ønsker manager Alex McLeish å hente 32 år gamle Ivica Olic fra Bayern Munchen i det kommende overgangsvinduet.
(Daily Mail)

John Guidetti går for å være det nye stortalentet fra Sverige. Svensken er for øyeblikket under kontrakt med Manchester City, men nå ønsker russiske Rubin Kazan å hente 19-åringen etter å ha blitt imponert av svenskens spill under hans låneopphold i Feyenoord.
(Inside Futbol)

David Bentley har aldri blitt en suksess for Tottenham, nå skal visstnok Middlesbrough og MK Dons konkurrere i å hente midtbanespilleren på lån.
(The Sun)

Manchester United skal ha vært de første til å vise interesse for Torinos Alen Stevanovic, men nå kan klubben vente seg hard konkurranse fra byrival City, og londonklubbene Arsenal, Tottenham og Chelsea.
(The Sun)

Milos Krasic var nær ved å signere for Tottenham i det forrige overgangsvinduet. Nå er det visstnok Manchester United som kan være aktuelt for Juventus-spilleren. Italienerne ønsker nemlig å bytte Krasic med Uniteds Paul Pogba som for øyeblikket venter med å forlenge kontrakten med sin klubb.
(Tribalfootball)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!