*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Alberto Saiz (Ap)

Real Madrid vil robbe Premier League for stjernespisser. Sjekk hvilke.

24.03.12 11:27

Tippeligaen er i gang, men klarer ikke stjele nok oppmerksomhet fra Premier League til at vi glemmer å sladre om dem. Her er dagens ryktesnadder.

Samtidig som det ryktes at Köln-spiss Lukas Podolski kan ende opp i Arsenal, ønsker Real Madrid å snappe opp Robin van Persie, som har scoret 26 mål for the Gunners denne sesongen. Ifølge Daily Express har den spanske klubben satt av 25 millioner pund (230 millioner norske kroner) øremerket nederlenderen.

Ryktene skal også ha det til at Manchester Citys Sergio Aguereo er på vei inn i Real Madrids eminente spissrekke, men toppscoreren for de lyseblå avviser sladderet, og sier han planlegger å forbli på Ethiad Stadium lenge. Dette ifølge the Sun.

Skal vi tro Talksport foregår handelen mellom Premier League og La Liga begge veier. Tottenham er favoritt til å stikke av med signaturen til Villarreal-spiss Giuseppe Rossi når sesongen er over.

Også hollandsk og fransk seriefotball kan miste gode spillere til den mektige fotballøya. Ifølge Daily Mirror jakter Aston Villa på Heerenveens Bas Dost, som er toppscorer i Nederland denne sesongen, mens Arsenal kan sikre seg Montpelliers Mapou Yanga-Mbiwa, som ikke har skrevet under ny kontrakt med den franske klubben, og som ønsker seg bort før sommervinduet stenger. Dette ifølge insidefutbol.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

City og United kjemper ikke bare om å være best i Manchester og å vinne Premier League; erkefiendene duellerer også om underskriften til Crystal Palace-spiller Nathaniel Clyne, skriver Daily Mail.

Ifølge Metro har Liverpool åpnet for kontraktsforhandlinger med Luis Suarez.

Arsène Wenger avslører til Daily Mirror at Jack Wilshere kan være tilbake på gresset innen kort tid, og dermed er aktuell for Englands tropp under sommeren EM.

Vi avslutter med en liten tur tilbake til Spania. Insidefutbol skriver at den tidligere franske landslagsspilleren og nåværende sportsdirektør i Real Madrid, selveste Zinedine Zidane, mener det bare er snakk om et tidsspørsmål før han debuterer som manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.