Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Les hvor Rio Ferdinand kan komme til å ende opp.

31.03.12 10:51

Manchester United-midtstopper Rio Ferdinands kontrakt går ut i 2013. Nå vurderer Ferdinand å bli lagkamerat med Nicolas Anelka i kinesiske Shanghai Shenhua. Det er ventet at Shanghai-klubben vil tilby Ferdinand samme avtale som Anelka. Franskmannen skal i dag ha en ukelønn på 175 000 pund.
(The Guardian)

Real Madrid-manager Jose Mourinho kan komme til å hente Chelseas 19 år gamle keepertalent, Thibaut Courtois, som for øyeblikket er på lån hos Atletico Madrid.
(Daily Mirror)

Chelsea kan også forvente seg å miste Salomon Kalou med mindre spilleren får spille sentralt. AC Milan står klare til å hente ivorianeren gratis, med mindre London-klubben klarer å overtale ham til å bli værende på Stamford Bridge.
(Daily Mail)

Foto: Scanpix/Pa Photos

Athletic Bilbaos Markel Susaeta er en ettertraktet mann skal vi tro ryktene. Nå skal Manchester United, Liverpool og Chelsea alle ønske å kjøpe vingen. Det forventes at prislappen vil ligge på rundt 6 millioner pund.
(The Sun)

Bolognas Gaston Ramirez har tidligere vært koblet opp mot klubber som Chelsea, Liverpool og Manchester United. Nå bekrefter midtbanespillerens agent at de har mottatt konkrete tilbud fra en engelsk Premier League-klubb.
(Inside Futbol)

Manchester United kan komme til å få en tøff konkurranse i kampen om Benficas Nico Gaitan. Bayern Munchen skal nemlig ha meldt seg på i kampen om midtbanespillerens signatur.
(talkSport)

I fjor sommer var det Chelsea som skapte hodebry for Harry Redknapp da de gjennom hele sommeren forsøkte å sikre seg Luka Modric. Denne sommeren er det Manchester City som kan komme til å forsøke å hente kroaten. Redknapp innrømmer at det kan bli vanskelig å overtale den kreative midtbanespilleren til å bli på White Hart Lane skulle han bli tilbudt en ukelønn på nærmere 2 millioner kroner.
(Daily Mirror)

Manchester City skal også være interessert i å hente Real Madrids Raul Albiol. Men Manchester-klubben kan vente seg hard konkurranse fra både Juventus og Paris St Germain.
(The Sun)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag