Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
Blir Nicklas Bendtner førstemann inn på Anfield etter Brendan Rodgers? Se Liverpool-managerens ønskeliste!

Brendan Rodgers skal ha fått beskjed om at Liverpools overgangsbudsjett ikke er like romslig denne sommeren som de siste par årene.

Nordiren har derfor begynt å liste opp ønskede forsterkninger, som ikke har altfor høy prislapp, men som kan sette et nytt preg på hans første sesong som manager på Anfield.

Ifølge Caughtoffside står danske Nicklas Bendtner høyt på denne listen. Arsenal-angriperen, som forrige sesong var på utlån i Sunderland, får mest sannsynlig ikke innpass i Arséne Wengers mannskap neste sesong heller.

Samme kilde hevder at Wigans Mohammed Diamé og Wolverhamptons Matt Jarvis også er ført opp på Rodgers' ønskeliste.

HTML EMBED

En annen danske som neppe blir å se hos verken Manchester United eller Tottenham er Christian Eriksen. De to Premier League-klubbene har begge forespurt seg om 20-åringen, men Eriksen ønsker seg helst til en italiensk klubb når han forlater Ajax.

Dette sier i alle fall spillerens agent, til talkSPORT, som trekker fram Roma som favoritt i jakten på den unge dansken.

Faren til Robin van Persie bidrar også på ryktebørsen denne lørdagen. Arsenal-spissens opphav heller kaldt blod i årene på Manchester City når han ifølge Metro uttaler at Van Persie ikke kommer til å gå til en annen engelsk klubb.

Hekta på Premier League? Da bør du sikre deg Nettavisens daglige spalte på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Edin Dzeko kan havne i Bayern München for rundt 190 millioner kroner, skriver Sports Mole. Manchester City skal ifølge The Sun ha lansert en mulig byttehandel, der Thomas Müller går motsatt vei som en alternativ løsning.

Clint Dempsey ser ut til å være på vei vekk fra Fulham, Amerikaneren har bare ett år igjen av kontrakten og har meldt at han ønsker seg bort. I den forbindelse ønsker klubben å hente inn Huddersfield-spiss Jordan Rhodes til Craven Cottage som erstatter, hevder Daily Mirror.

West Ham er nær ved å sikre seg manager Sam Allardyces tidligere sisteskanse Jussi Jääskeläinen, som forrige sesong spilte for Bolton. Ifølge talkSPORT vil en avtale for den 37-årige finnen være i boks i løpet av det neste døgnet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!