*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV CITY: Kevin de Bruyne skal være ønsket av Manchester City. Foto: Martin Rose (Getty Images)

Manchester City intensiverer jakten på Kevin De Bruyne.

25.07.15 11:54

Vi starter lørdagens rykterunde i USA, hvor både Manchester United og PSG befinner seg i disse sesongoppkjøringstider. Angel Di Maria skal ifølge United-sjef Louis van Gaal slutte seg til resten av troppen i dag, lørdag, etter at den argentinske landslagsspilleren fikk forlenget ferie på grunn av Copa America. PSG, som har blitt koblet sterkere og sterkere til spilleren gjennom sommeren, føler seg sikre på at Di Maria forlater det amerikanske kontinentet i deres klubbfarger, og skal ifølge Daily Mirror være overbevist om at et bud på £45mill (rundt 575 mill kroner) er tilstrekkelig for å få United til å selge.

Zlatan Ibrahimovic kan på sin side være aktuell for en overgang motsatt vei, etter at svensken selv skal ha uttalt seg positivt på spørsmål om en tur til Old Trafford kan være aktuelt, det skriver Daily Mail. Zlatan har tidligere ikke lagt skjul på at han ikke er noen stor fan av Louis van Gaal, men skal likevel være villig til å la fortid være fortid for å få det meste ut av sin egen karriere.

Manchester City er etter sigende ikke ferdig på overgangsmarkedet, og går nå med umiddelbare planer om å signere noe faktisk ikke er en engelskmann. Mannen det er snakk om, er selvfølgelig Kevin De Bruyne, som har vært på klubbens radar i lang tid. Ifølge Manchester Evening News vil City intensivere jakten på belgieren denne helgen, da midtbanespilleren befinner seg i London i forbindelse med Emirates Cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

ØNSKEDRØM: Karim Benzema skal stå øverst på Arsenals ønskeliste. Foto: Damien Meyer (Afp)

I London befinner dermed naturligvis også Arsenal seg, hvor manager Arsène Wenger jobber i kulissene med å få på plass en ny spiss. Karim Benzema sies å være Wengers førstevalg, men det er fortsatt usikkert om Real Madrid vil gi slipp på 27-åringen. Dersom denne planen faller i grus, melder The Sun at Juventus’ Fernando Llorente er nestemann på lista. Spilleren har en prislapp på £8 mill (drøyt 100 mill kroner).

I Birmingham gjør Tim Sherwood sitt beste for å tette hullet som Christian Benteke etterlater seg i Aston Villa-angrepet. Ifølge Daily Mirror skal klubben ha bestemt seg for å svi av ni millioner pund på Jordan Ayew, som har gjort det ganske så godt i Lorient etter overgangen fra Marseille sist sommer.

Southampton må igjen bruke sommermånedene til å få på plass erstattere for stjerner som forsvinner. I tillegg har Ronald Koeman fått mer hodebry etter at det ble klart at midtstopper Florin Gardos mest sannsynlig er ute med skade til februar. Den floken vil nederlenderen løse ved å hente inn Hulls James Chester, ifølge Mirror. Den nedrykkede klubben har priset 26-åringen til 10 millioner pund.

Real Madrid-manager Rafa Benitez har fortalt at han er fornøyd med sine to keepere (Keylor Navas og Kiko Casilla), og det kan dermed se ut til at David De Gea forblir Manchester Uniteds eiendom i én sesong til.

Everton ser for seg at Kevin Mirallas kan forlate klubben i sommer, og har allerede sett seg ut en erstatter dersom belgieren drar fra Goodison. Diego Capel, som for tiden tjener sine penger i Sporting Lisboa, blir av Roberto Martinez vurdert som en perfekt signering, ifølge Liverpool Echo.

Bordeaux-president Jean-Louis Triaud bekrefter, ifølge Daily Star, at Newcastle har kommet med en forespørsel om den 22 år gamle spissen Diego Rolan.

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.