Lørdagens Premier League-rykter

Vil Liverpool innfri supertalentets ville lønnskrav?

10.11.12 12:08

Det har lenge ligget i kortene at Chelseas Ashley Cole ønsker å forlate Stamford Bridge ved sesongslutt, ettersom han ikke synes å bli tilbud noe mer enn en ett års forlengelse av kontrakten.

Nå virker en avtale med Paris Saint Germain nært forestående, og backen skal allerede ha vært i samtaler med franskmennenes trener Carlo Ancelotti om en sommerovergang.
(talkSPORT)

Raheem Sterling har hatt en aldeles strålende sesonginnledning for Liverpool, og dermed koster det også mer å være arbeidsgiveren hans. Nå skal unggutten blankt ha avslått merseysidernes tilbud om 20 000 pund i uka, da han selv mener tjenestene han kan levere er verdt 50 000. Det er mange penger for en 17-åring.
(Daily Mail)

Queens Park Rangers kaver for øyeblikket rundt i den dypeste Premier League-gjørma, og det siste klubben ønsker seg er å miste nøkkelspillere. Med Arsenal tilsynelatende ute med agnet for å snappe opp Adel Taarabt, tok det ikke lang tid før Mark Hughes utelukket en overgang for midtbanespilleren.
(The Sun)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

«Arsenal er mitt hjem». Ordene tilhører Jack Wilshere, og selv om unggutten også tidligere har vært ute og klargjort sin arsenalframtid, synes nok fansen det i disse tider er OK å få det bekreftet nok en gang.
(Daily Mail)

Apropos Arsenal: En som på sin side ser mer og mer ut til å være ferdig i klubben, er Andrej Arsjavin. Nå håper hardt prøvede Reading å lokke russeren noen kilometer ut av London for å bli redningsmannen på Madejski Stadium.
(Daily Mirror)

Som Nettavisen skrev en utfyllende sak om i går; Alan Pardew ønsker å hente Andy Carroll tilbake til Tyneside.

Les mer her: - Vi står i stor gjeld til Carroll

Liverpool-manager Brendan Rodgers insisterer på at klubben aldri igjen kan «ta en Torres» og selge Luis Suarez.
(Daily Mirror)

En som i hvert fall ikke kommer til å selge superspissen(e) sin(e), er Sir Alex Ferguson. De trenger han nemlig om klubben skal klare målet å score 100 mål i løpet av Premier League-sesongen.
(Daily Mirror)

Til slutt har vi følgende opplysning å komme med om Paul Pogba: Nittenåringen, som i sommer forlot Man United, er droppet fra Juventus' neste kamp ettersom han to ganger på kort tid har prestert å komme for sent på trening.
(Juventus.com)

Ha en fin lørdag!

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.