*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Powell / Getty / All Over Press

Mister Liverpool denne juvelen allerede?

17.11.12 12:51

At Theo Walcott er åpen for nye utfordringer har vært kjent i en tid, ettersom 23-åringen ikke er blitt enig med Arsenal om en ny kontrakt.

Den lynhurtige vingen derfor nevnt flere ganger som en mulig investering for Liverpool. Det spørs om ikke man synes londonerne er i overkant frekke på Anfield hvis Arsenals angivelige forslag om en byttehandel med stortalentet Raheem Sterling (17) holder vann.

Lite populære The Sun står bak historien, der det hevdes at et beløp på om lag 73 millioner kroner også er tilbudt å sendes nordover fra London til Merseyside.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har samtidig kastet seg inn i kamp med Manchester United. Nordiren har lagt inn et bud på rundt 46 millioner kroner å for sikre seg underskriften til Blackpools Thomas Ince (20), hevder Daily Mail.

Kantspilleren var Liverpools eiendom så sent som i august i fjor. Da valgte Rodgers' forgjenger Kenny Dalglish å selge ham.

Hvor Ince selv ønsker seg er foreløpig uvisst. 20-åringens far, Englands tidligere landslagskaptein Paul Ince, var en viktig spiller både for Liverpool og Manchester United i løpet av karrieren.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Ashley Cole (31) og Frank Lampard (34) sliter for tiden med skader. Chelsea-manager Roberto Di Matteo er dog klar på at han vil beholde den rutinerte duoen på Stamford Bridge også etter at kontraktene deres løper ut til sommeren.

Italieneren håper at Lampard bestemmer seg for å bli i klubben ut karrieren, skriver The Times.

Cole er på sin side på ønskelista til sin tidligere sjef, José Mourinho. Portugiseren håper å kunne lokke venstrebacken til å starte et nytt kapittel i karrieren hos Real Madrid. Dette meldes hos Daily Mirror.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters

Særlig overraskende er det heller ikke at Di Matteo selv ser mot Madrid. Mannen som ledet Chelsea til Champions League-triumf erkjenner at han er imponert over målteften til Radamel Falcao (26).

Atlético Madrid-goalgetteren senket blåtrøyene nærmest egenhendig i den europeiske supercupfinalen tidligere i år. Prisen for å kjøpe ut Falcao fra kontrakten er stiv. 440 millioner må punges ut for å hente kolombianeren, ifølge Daily Express.

KONKURRANSE: Hjelp oss å kåre årets lag i Tippeligaen - bli med i trekningen om et kamera til verdi av 2500 kroner.

Aston Villa sliter med store skadeproblemer, og Paul Lambert har ikke klart å heve birminghamlaget nevneverdig siden han overtok managerroret på Villa Park.

Skotten kommer imidlertid ikke til å hente Robbie Keane (32) tilbake på lån fra LA Galaxy, melder Express and Star. Den Premier League-erfarne irske spissen scoret tre ganger på sju kamper for Villa da han ble leid inn fra USA forrige vinter.

U21-landslagspiss Connor Wickham (19) får lite spilletid i Sunderland, til tross for klubbens manglende evner til å score mål. Manager Martin O'Neill kjenner presset og har avvist en forespørsel fra Sheffield Wednesday om å låne angrepstalentet. Dette står skrevet hos Newcastle Chronicle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag