*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All Over Press

Kan Joleon Lescott være redningen?

05.01.13 10:54

Er det ett lag vi kan stole på dukker opp i ryktebørsene, er det QPR. Denne gangen er det fordi klubben skal ha lagt inn et bud på åtte millioner pund for å sikre seg Manchester City-forsvaren Joleon Lescotts tjenester. Også Aston Villa skal være interesserte. (The Sun og Daily Star)

Det har ikke vært like lett å være Newcastle-supporter denne sesongen. Bedre ble det ikke av at Demba Ba forlot de svart-hvite. Nå frykter manager Alan Pardew at kaptein Fabricio Coloccini er nestemann ut portene. (The Sun)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: GRAHAM STUART (Afp)

Arsenal kan trenge en storscorer. Det skal også manager Arsene Wenger ha forstått. Løsningen heter David Villa og kommer fra Barcelona. 31-åringen skal etter sigende ha veldig lyst til å signere for den laget med de korte pasningene. (Daily Mirror og Daily Mail)

Yossi Benayoun er tilbake i Chelsea. Det tok ikke lang tid før klubbnomaden igjen ble koblet vekk fra de blåkledde. Nå hevder Chelsea at det ikke er noe sannhet i ryktene om at Benayoun er på vei til Southampton.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap

På fredagens pressekonferanse fortalte QPR-sjef Harry Redknapp at han vurderte å hente inn Robbie Keane på lån fra LA Galaxy. Det ser ikke ut som det blir noe av. Den tidligere Tottenham-spissen skal nemlig være sliten etter mange kamper, og trenger hvile. (Sky Sports)

Michael Owens fotballframtid er igjen usikker. Den skadeforfulgte spissen har ikke akkurat overbevist i Stoke-trøya, og kan hans tid i England gå mot slutten. 33-åringen skal nemlig være på vei til Australia og Perth Glory. Samme klubb skal for øvrig være ute etter David Beckham. (Teamtalk)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stefan Wermuth / Reuters

Da ryktene om at Frank Lampard skulle forlate Chelsea begynte å spre seg, svarte lagkamerat John Terry med å sende ut et imstagram-bilde hvor han hyllet sin kollega, og ytret ønske om å frede hans trøye nummer åtte. Terry har blitt bedt om å fjerne dette bildet og kommentaren, da klubben enda ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre med 34-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.