Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Kan Joleon Lescott være redningen?

Er det ett lag vi kan stole på dukker opp i ryktebørsene, er det QPR. Denne gangen er det fordi klubben skal ha lagt inn et bud på åtte millioner pund for å sikre seg Manchester City-forsvaren Joleon Lescotts tjenester. Også Aston Villa skal være interesserte. (The Sun og Daily Star)

Det har ikke vært like lett å være Newcastle-supporter denne sesongen. Bedre ble det ikke av at Demba Ba forlot de svart-hvite. Nå frykter manager Alan Pardew at kaptein Fabricio Coloccini er nestemann ut portene. (The Sun)

Arsenal kan trenge en storscorer. Det skal også manager Arsene Wenger ha forstått. Løsningen heter David Villa og kommer fra Barcelona. 31-åringen skal etter sigende ha veldig lyst til å signere for den laget med de korte pasningene. (Daily Mirror og Daily Mail)

Yossi Benayoun er tilbake i Chelsea. Det tok ikke lang tid før klubbnomaden igjen ble koblet vekk fra de blåkledde. Nå hevder Chelsea at det ikke er noe sannhet i ryktene om at Benayoun er på vei til Southampton.

På fredagens pressekonferanse fortalte QPR-sjef Harry Redknapp at han vurderte å hente inn Robbie Keane på lån fra LA Galaxy. Det ser ikke ut som det blir noe av. Den tidligere Tottenham-spissen skal nemlig være sliten etter mange kamper, og trenger hvile. (Sky Sports)

Michael Owens fotballframtid er igjen usikker. Den skadeforfulgte spissen har ikke akkurat overbevist i Stoke-trøya, og kan hans tid i England gå mot slutten. 33-åringen skal nemlig være på vei til Australia og Perth Glory. Samme klubb skal for øvrig være ute etter David Beckham. (Teamtalk)

Da ryktene om at Frank Lampard skulle forlate Chelsea begynte å spre seg, svarte lagkamerat John Terry med å sende ut et imstagram-bilde hvor han hyllet sin kollega, og ytret ønske om å frede hans trøye nummer åtte. Terry har blitt bedt om å fjerne dette bildet og kommentaren, da klubben enda ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre med 34-åringen.

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket