*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

Glipper han for Liverpool?

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

Queens Park Rangers har fått sitt 7,3 millioner pund-bud på Yann M'Vila avslått, og er blitt fortalt at de må inn med enda en million, om overgangen skal bli noe av.

Det morsomme her er at M'Vila eventuelt vil få en klausul i kontrakten, som gjør at han kan forlate QPR dersom de rykker ned. Noe mye tyder på at de gjør.
(Le Parisien)

Luka Modric fikk til slutt sin drømmeovergang til Real Madrid i sommer, etter å ha mast i lang tid. Seks måneder senere sies det nå at kroaten kan være på vei tilbake til balløya. Chelsea skal i alle fall følge Reals suksess-signering med argusøyne.
(The Sun)

Newcastle har fått beskjed fra kaptein Fabricio Coloccini om at han ønsker seg vekk fra Tyneside. Dermed har skjærene dratt på jakt etter erstatteren, og funnet James Tomkins, som må sies å være minst to kvalitetsklasser under Coloccini.
(talkSPORT)

Liverpool må til tross for svake resultater de siste sesongene, fortsatt sies å være en av Englands mest attraktive klubber. Så gjenstår det å se om Tom Ince mener det samme. Nå har nemlig Swansea kastet seg inn kampen om Blackpool-spilleren, og lagt inn et bud på sju millioner pund.
(talkSPORT)

Tottenham må som så mange ganger tidligere innse at Chelsea oftest er å foretrekke når nye spillere kan velge mellom de to klubbene. Taison ser ut til å glippe til byrivalen, og Spurs har dermed kastet blikket på hans landsmann Willian.
(Metro)

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

Reading og Norwich kan ikke konkurrere om de samme spillerne som de to ovennevnte klubbene. Carlton Cole er derimot en mann som kunne tenke seg å spille for enten «the royals» eller kanarifuglene, etter at han skal ha fått beskjed av West Ham om at han forlate klubben om han selv ønsker det.
(Daily Mirror)

Didier Drogba blir koblet til flere klubber, blant annet AC Milan og Juventus. Nå sier AC Milans visepresident Adriano Galliani at klubben ikke ønsker å hente ivorianeren, og setter istedenfor sin lit til Robinho. Brasilianeren har derimot ikke scoret mer enn to seriemål denne sesongen, så det spørs om dette ikke er en aldri så liten feilvurdering fra Gallianis side.
(Gazetta dello Sport)

Arsenals supportere har i nok et overgangsvindu fått inntrykk av at Arséne Wenger vil forsterke laget. Om Urby Emmanuelson er mannen som virkelig skal få fart på londonklubben, er kanskje ikke det mest trolige. Han nevnes uansett som et januarmål for The Gunners.
(CaughtOffside)

Sjekk de siste Premier League-nyhetene her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag