Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Ap/Scanpix

Dyrt spillerkjøp kan være på tur bort fra Manchester City.

03.03.13 11:48

Selv i de tyngste dagene under ski-VM svikter vi ikke Premier League-fansen.

Også i dag serveres det ferske rykter som svirrer rundt de engelske (og walisiske) toppklubbene. Her er de saftigste ryktene vi fant i dag.

Tottenham innser at de må gjøre noe ekstra for å overbevise Gareth Bale om at han bør bli i klubben. London Evening Standard skriver i den forbindelse at Spurs er villig til å gi en ukelønn på svimlende 1,125 millioner kroner for fortsatt Bale-spill på White Hart Lane.

Etihad Stadium er ikke høye spillerlønninger noe fremmedord. Men kanskje ser Manchester City også etter hvert at de kan spare noen slanter ved å la enkelte med lite spilletid forlate klubben.

HTML EMBED

Daily Mail hevder at Samir Nasri, som angivelig kostet City 220 millioner da han ble hentet fra Arsenal, er ønsket i Paris Saint-Germain. Nasri har kun fått spilletid i to tredeler av seriekampene denne sesongen. Siden midten av desember har franskmannen kun vært med som innbytter.

Grant Holt har ifølge Daily Mirror bedt Celtic om å glemme eventuelle framstøt mot ham. Selv om han har kjøpt hus i Carlisle, og familien har flyttet nordover ønsker den 31-årige Norwich-spissen å bli værende på Carrow Road.

David Moyes har en svært attraktiv unggutt i Ross Barkley (19). Everton-manageren har sett seg lei av alle henvendelser fra Championship-klubber som lenker å hente Barkley på lån, og avviser alle disse, skriver Daily Mirror.

(artikkelen fortsetter)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1xou49cgzxs3115n32e0p5zo5k', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1xou49cgzxs3115n32e0p5zo5k', 'eplayer14');

Ellers kan det fortelles om at Rio Ferdinand (34) går mot en kontraktsforlengelse på ett år i Manchester United, mens Philippe Coutinho innrømmer at han må øke muskelstyrken dersom han skal bli en suksess for Liverpool i Premier League.

Samtidig oppfordrer Arsenal-legenden Marc Overmars klubbens fans om å vise tålmodighet med manager Arsène Wenger, selv om det skulle bli et sviende tap i hatoppgjøret mot Tottenham søndag.

David Beckham vedgår angivelig også at overgangen til Paris Saint-Germain ble gjort med en baktanke om å øke draktsalget for klubben. - Hvis jeg kan hjelpe med å selge mange drakter, er det ikke noe problem. Det er herlig å se så mange mennesker ha på seg drakten min, sier Beckham ifølge Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.