*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix

Flere klubber i kamp om Manchester City-spilleren.

16.03.13 10:46

Arsene Wenger har fått mye kritikk i år. Noe av kritikken handler om at han selger sine beste spillere, uten å hente inn fullgode erstattere. Nå skal Arsenal være klare for å betale 20 millioner pund for den 23 år gamle Fiorentina-spissen Steven Joventic. (Daily Star)

Everton skal være klar for å kjempe om CSKA Moskva-spilleren Keisuke Hondas signatur. For å sikre seg japaneren, må de slå Fiorentinas bud. (talkSport)

Det har ikke bare vært lett for Joleon Lescott i år, heller. Han har igjen ett år av kontrakten, og skal etter sigende være klar for å forlate Manchester City ved sesongslutt. Både Aston Villa og Everton skal være ute etter forsvarsspilleren som skal koste rundt fire millioner pund. (Daily Star/ Daily Mail)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '8rt1bey33di81mii8gultc847', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-8rt1bey33di81mii8gultc847', 'eplayer14');

Rio Ferdinand har vært i god form for Manchester United. Premien var at 34-åringen ble kalt inn igjen i England-troppen. Nå kan det likevel hende at han ikke ikler seg den hvite trøya. Midtstopperen vurderer nemlig å takke nei. (Daily Star)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

En spiller med en skikkelig skøyeraktig karriere er Yossi Benayoun. Den tidligere Liverpool- og Arsenal-spilleren har nå på seg Chelseas drakt. Nå kan han være på vei tilbake til West Ham, og det for tredje gang. (Daily Mirror)

Det ser ikke ut som Manchester City vinner årets Premier League. Roberto Mancini tar på seg mye av skylden, etter at han ikke maktet å hente inn en erstatter for sin skadde kaptein Vincent Kompany.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.