*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Dani Pozo / AFP / NTB scanpix

Pepe til Premier League?

Vi innleder ryktehelgen med å melde om at Manchester City ønsker å hente inn Real Madrids midtstopper Pepe som Vincent Kompanys makker i midtforsvaret, ifølge tabloidavisa Daily Mirror.

Ifølge Daily Mail sitter Manchester United-ledelsen og vurderer verdien på Wayne Rooney. Spissen forventes nemlig å fortelle manager David Moyes at han fortsatt planlegger å forlate klubben, når de to skal møtes neste uke.

Manchester United har nemlig formelt avtalt et møte med Rooney i løpet av neste uke gjennom spillerens agent Paul Stretford, skriver The Times.

Mer United: Dersom midtstopper Nemanja Vidic ikke er en del av manager David Moyes' framtidsplaner, sitter ifølge Daily Mirror AC Milan klare for å hente Manchester United-stopperen til San Siro.

PS: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Brasilianske Paulinho, som akkurat nå spiller i Corinthians, har vært i samtaler med Tottenham. Brasilianeren kan dessuten fortelle at londonklubben har sagt til ham at de ikke kommer til å selge Gareth Bale denne sommeren, ifølge Daily Mirror.

Daily Mail forteller at Arsenal kommer til å hente QPR-keeper Julio Cesar, men at de ikke er villige til å betale overgangssummen og lønnskravene til verken Evertons Marouane Fellaini eller Swanseas Ashley Williams.

Én keeper inn betyr en annen ut i Arsenal - klubben skal visstnok være enige med Sunderland om en overgang som sender Vito Mannone til Stadium of Light, ifølge lokalavisa Sunderland Echo.

Gjensyn med jetset-livet i Monaco for Patrice Evra? Manchester United-spilleren er i hvert fall klar for en retur til gamleklubben dersom David Moyes henter sin gamle elev Leighton Baines fra Everton, ifølge The Independent.

Southamptons 22 år gamle Gaston Ramirez har vekket interesse hos blant annet Atletico Madrid og Borussia Dortmund, men lokalavisa Southern Daily Echo skriver at manager Mauricio Pochettino ikke forventer å selge den offensive midtbanespilleren denne sommeren.

Tottenham ønsker å slå Liverpool i kampen om Shaktar Donetsks Henrikh Mkhitaryan. Ifølge Daily Mail har 24-åringens rådgivere hatt innledende samtaler med armeneren, som er verdsatt til 25 millioner pund.

Tottenham ønsker også å kjøpe David Villa fra Barcelona, men vil ikke bla ut med 12 millioner pund, som spanjolene krever for sin spiss. Villas kontrakt går tross alt ut om bare et år. Alt ifølge The Guardian.

Mer Tottenham: Deres midtbanespiller Tom Huddlestone er ønsket i Sunderland, og en handel verdsatt til 5 millioner pund kan bli starten på et ryddesalg i Tottenham som også sender Benoit Assou-Ekotto, Scott Parker og Emmanuel Adebayor ut portene på White Hart Lane, ifølge The Sun.

Bakary Sako ble stemt fram som årets spiller i Wolverhampton, og har vært i kikkerten til Fulham. Nå vil imidlertid en fransk trio bestående av Lille, Lyon og Marseille kaste seg inn i jakten på kantspilleren, skriver Express & Star.

Everton konkurrerer med Newcastle og russiske Anzji Makhatsjkala om å hente spissen Pierre-Emerick Aubameyang fra St. Etienne for 15 millioner pund. Mannen fra Gabon scoret 19 mål i den franske ligaen sist sesong, skriver Daily Mirror.

Chelsea planlegger å legge inn et nytt og høyere bud på keeper John Ruddy, etter at Norwich avslo det forrige budet på 5 millioner pund, skriver London Evening Standard.

PS: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.