*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix

Hevder Marouane Fellaini nærmer seg United.

Ifølge talkSPORT vil José Mourinho nekte David Luiz en overgang til Barcelona, som har blitt ryktet til katalanerne for opp mot 50 millioner pund.

Samtidig skriver Daily Mirror at Eliaquim Mangala blir sett på som erstatteren dersom Luiz forlater Stamford Bridge. 22-åringen spiller for tiden i Porto.

Manchester United og David Moyes har som kjent slitt på overgangsmarkedet så langt. Nå skriver imidlertid Daily Mail at en overgang for Marouane Fellaini ser mer sannsynlig ut enn noen gang.

Gareth Barry har havnet stadig lenger bak i midtbanekøen hos City, og skal få lov til å forlate klubben til fordel for Everton, melder Daily Express.

Skulle Arsenal mislykkes med å hente Luis Suarez, slik det kan se ut til for øyeblikket, vil Arsene Wenger gjøre alt han kan for å få inn Wayne Rooney, det skriver Daily Mirror.

Chelsea ønsker seg Samuel Eto'o, selv om Anji ifølge Gazetta dello Sport ikke vil slippe kameruneren. Dermed kan Mourinho komme til å ta en nærmere titt på Portos Jackson Martinez, skriver Metro.

Flere engelske aviser hevder at Liverpool har fått godtatt et bud på Anjis Willian, som skal ha blitt verdsatt til drøyt 30 millioner pund. Samtidig spekuleres det stadig i om Luis Suarez kan komme til å forlate klubben, til tross for at han fikk trene med resten av a-laget på fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag