*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP

United og Arsenal ønsker å hente en Real Madrid-spiller.

24.08.13 09:29

Det kan virke som at overgangssagaen om Gareth Bale nærmer seg slutten. Flere kilder av avtalen mellom spilleren og Real Madrid er så godt som i boks, og at waliseren vil bli presentert en av de kommende dagene.

Mediene har flyttet fokuset videre på spillerne i den spanske hovedstadsklubben, og nå spekuleres det i hvem som må forlate Real Madrid dersom Gareth Bale blir klar.

Det har blitt spekulert i om venstrebacken Fabio Coentrao vil forlate Santiago Bernabeu som en del av avtalen med Bale, men også argentinske Angel Di Maria er ryktet å forlate Madrid, i følge sportavisen Marca. Kantspilleren vil komme til å konkurrere med Bale om en plass på en av Real Madrids kanter, og Arsenal, Manchester United og PSG skal ha vist stor interesse for argentineren.

Arsene Wenger håper å kunne hente inn en ny angriper før overgangsvinduet stenger. Han inrømmer må at Real Madrids Karim Benzema er fristende, men han tror det vil avhenge av at Real Madrid henter inn Luis Suarez.

Arsenal skal også være interessert i å hente inn Espanyol-målvakt Kiko Casilla, men den spanske klubben skal ha sagt at keeperen ikke kommer til å forlate klubben. Arsenal skal derfor ha vist ny interesse for Palermo-målvakt Emiliano Viviano.

Brendan Rodgers og Liverpool skal ha vist interesse for den 20-år gamle portugisiske forsvareren Tiago Ilori. Ilori spiller for tiden i Sporting Lisboa, og det er ryktet at Liverpool må ut med 6.1 millioner pund for å hente inn unggutten.

Manchester United-manager David Moyes ønsker å hente inn Everton-spillerne Marouane Fellaini og Leighton Baines, og mener Everton hemmer karrierene til spillerne dersom de ikke lar dem forlate klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.