Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Nigel French (Pa Photos)

Chelsea vil hente denne landslagsdebutanten.

14.09.13 13:05

Chelsea vil sende en av sine mest rutinerte speidere på sin egen kamp mot Everton på Goodison Park. Han skal se på hjemmelagets midtbanespiller Ross Barkley, som fikk spille sin første a-landslagskamp for England forrige uke, skriver Daily Mail.

Samtidig har Chelsea kastet seg inn i kampen om å sikre seg signaturen til Sheffield Uniteds forsvarspiller Harry Maguire, melder Metro. Klubben kan motta et bud på fem millioner pund for 20-åringen.

Roma styrket økonomien da de solgte deres playmaker Erik Lamela til Tottenham. Nå er den italienske klubben interessert i å hente spillere andre veien, med midtbaneduoen Lewis Holtby og Sandro som et klart mål, forteller TalkSport.

Arsenal følger fremdeles nøye med på den 19 år gamle dansken, Patrick Olsen, hos Inter Milan, skriver TalkSport. Klubben vurderer om de skal komme med et forbedret bud etter at de fikk avslag på en låneavtale for 19-åringen.

Manchester City er ute etter å sikre seg Estudiantes målvakt Geronimo Rulli, melder spanske Sport. De får imidlertid hard kamp om 21-åringen, for Barcelona, Porto og Benfica er også interessert i å hente spilleren.

Crystal Palace-sjef Ian Holloway forteller at han prøvde å få Manchester United-spiller Wilfried Zaha tilbake til Selhurst Park på lån på «deadline day», melder Sky Sports.

Vi tar også med at Bayern München-manager Pep Guardiola hevder at Bundesliga-klubben ikke vil prøve å hente Barcelonas Lionel Messi, skriver Goal.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.