*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Tottenham kan slippe rekordkjøpet i januar.

14.12.13 11:42

Arsenal har hatt stor suksess med å hente unggutter fra Barcelona tidligere, og nå kan det se ut til at nok et stortalent følger i Cesc Fabregas' fotspor. 17 år gamle Tony Sanabrias agent sier nemlig at londonklubben er favoritter til å signere Sanabria på en femårskontrakt, i kamp med blant annet Roma.
(Daily Mirror)

Uavhengig av om Arsenal henter Sanabria, skal Arsène Wenger være interessert i å signere en ny spiss for å gi Olivier Giroud litt avlastning. Alexandre Pato har blitt nevnt som en mulig kandidat, og nå meddeler hans nåværende klubb, Corinthians, at de er villige til å lytte til bud. Også Tottenham ryktes å ønske seg brasilianeren.
(Daily Star)

Det meste går bra i Liverpool om dagen, og manager Brendan Rodgers vil tydelig smi videre på laget mens jernet er varmt. Basel-ving Mohamed Salah har imponert i Champions League og har tydeligvis gjort nok til at han er ønsket på Anfield. Liverpool må trolig ut med 12 millioner pund for den 21 år gamle egypteren.
(Daily Mail)

En spiller Liverpool derimot må se langt etter, er Cristian Tello. Barcelona-talentet har slitt med spilletid, noe som gjorde at både Tottenham og Liverpool har sett på muligheten for å hente ham. Nå forteller imidlertid Tello selv at han ikke er interessert i en overgang i januar.
(Daily Express)

Erik Lamela har ennå ikke innfridd forventningene til Tottenham-fansen etter sommerens overgang. Nå ryktes argentineren vekk fra England, med Inter og Atletico Madrid som de største interessentene. Sistnevnte er dog mest interessert i å låne angrepsspilleren, noe Tottenham også skal være mer positive til enn å selge.
(Metro)

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.