Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Joe Toth / Rex / All Over Press

Arsenal fikk spiss-nei, City fikk dobbelt-nei, mens Spurs og United ikke ble enige.

01.02.14 15:15

Støvet og støyen etter innspurten på Deadline Day har lagt seg.

En del overganger ble fullført i siste liten også denne gangen, men det var også en rekke avtaler som strandet.

På en dag som denne passer det kanskje aller best å presentere overgangene som ikke ble noe av.

Arsenal var én av de få klubbene i toppen av Premier League som hentet inn forsterkninger på januarvinduets siste dag. Den svenske leiesoldaten Kim Källström blekner kanskje noe sammenlignet med navnet Daily Star hevder var ønsket inn stadionportene på Emirates.

Arsène Wenger skal nemlig ha forsøkt å leie inn Miroslav Klose (35) fra Lazio, men uten å få napp.

Som sikkert de fleste har fått med seg var Liverpool og Dnipro på bølgelengde angående et klubbskifte for Jevhen Konopljanka sent fredag kveld. Men avtalen falt ifølge The Guardian i fisk da Dnipro-president Ihor Kolomoyskij nektet å selge kantspilleren.

Porto-duoen Eliaquim Mangala og Fernando var ønsket av Manuel Pellegrini og Manchester City, men chileneren (og muligens mennene som sitter på Citys pengebinge) ville ikke bla opp 46 millioner euro for å gjennomføre overgangene, melder Manchester Evening News.

Mangala er et hett navn blant de mest pengesterke klubbene i Europa. Ifølge Daily Telegraph vil Manchester City gjøre et nytt forsøk på å sikre seg den 22-årige franske midtstopperen etter sesongen. Da må de lyseblå imidlertid regne med konkurranse fra Paris Saint-Germain og byrival Manchester United.

Nettavisen fulgte overgangsvinduet LIVE

Andros Townsend var ifølge Daily Mirror ønsket til Old Trafford og Manchester United, som en del av en byttehandel der Nani skulle sendes til Tottenham. Samtaler ble innledet, men partene fant raskt ut at man ikke ville komme til enighet.

Stoke og Sunderland var to andre klubber som satte seg på bakbeina da man diskuterte spillere ut og inn.

Det endte med at Lee Cattermole heller aldri fikk bytte ut Stadium of Light med Britannia, og at Geoff Cameron heller aldri ble aktuell for å flytte fra Mark Hughes' til Gus Poyets mannskap i nordøst.

Hughes fikk for øvrig heller ikke napp da han forsøkte å låne Rennes-vingen Jonathan Pitroipa, skriver The Sentinel.

Hull-manager Steve Bruce har også hatt diskusjoner med Spurs. For hans del handler det om å sikre seg innlånte Jake Livermore på en permanent overgang etter sesongen, skriver Hull Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag