*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

SLUTT PÅ JUBELEN? Martin Skrtel kan forsvinne fra Anfield. Foto: Nigel Roddis (Reuters / NTB scanpix)

Tre etablerte forsvarsklipper på vei bort.

22.02.14 11:26

Martin Skrtel (29) har hatt en oppløftende sesong i Liverpools midtforsvar. I tidligere sesonger har det versert rykter om at slovaken har vært på vei bort fra Anfield som følge av varierende prestasjoner.

Nå har pipa fått en annen lyd og Skrtel skal være et ønsket overgangsmål for Manchester City. Daily Mail hevder de lyseblå kommer til å prøve seg dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League.

I så fall blir tidligere Everton-midtstopper Joleon Lescott overflødig i City, og skal skipes videre til Tyrkia og Besiktas.

En annen forsvarsbauta med lang fartstid i Premier League har allerede varslet at han søker andre utfordringer. Lagkaptein Nemanja Vidic har gjort det klart at han forlater Manchester United etter sesongen.

Inter-eier Erick Thohir hevder at serberen kan bli klar for hans klubb i løpet av de nærmeste dagene, skriver nettsida Tribal football.

Brendan Rodgers sier til Liverpool Echo at skadeforfulgte Glen Johnson fortsatt har mulighet til å spille seg til en kontraktsforlengelse. Den 29-årige høyrebacken tjener angivelig 110.000 pund i uka på den nåværende avtalen som løper ut til sommeren.

Daily Telegraph skriver søndag at José Mourinho regner med å ha keepertalentet Thibaut Courtois (21) på plass i Chelsea etter sommeren. Den belgiske sisteskansen har vært lånt ut til Atlético Madrid siden 2011, men skal fra neste sesong konkurrere med Petr Cech om førstekeeperplassen på Stamford Bridge.

Alan Pardew er ifølge Daily Express bekymret for egen framtid i mangersetet til Newcastle. Pardew, som i mange år har vært en god venn av klubbeier Mike Ashley, frykter sparken selv om klubben har avvist at dette kan skje med et eventuelt hjemmetap for Aston Villa søndag.

I Villa har man en skotsk høyreback som føler seg fryst ut av førstelaget på grunn av den høye lønnen han mottar. Alan Hutton (29) ønsker seg bort fra klubben for enhver pris, skriver Daily Mirror.

Samme avis melder samtidig at manager Paul Lambert vil gjøre mye for å forlenge kontrakten til Huttons jevngamle forsvarskollega Ron Vlaar.

Til slutt tar vi med at en av spaltens mest omtalte personer, Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær, sier til The Sun at leiesoldat Wilfried Zaha har gode sjanser til å sikre seg en plass i Englands VM-tropp til sommeren.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.