Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET I LIVERPOOL: Cardiffs Steven Caulker skal ha fattet Brendan Rodgers' interesse.

ØNSKET I LIVERPOOL: Cardiffs Steven Caulker skal ha fattet Brendan Rodgers' interesse. Foto: Andrew Yates / (/ Afp / NTB scanpix)

Liverpool ute etter Solskjær-elev.

Italienske Inter skal være interessert i å hente Samuel Eto'o tilbake fra Chelsea, mens de også skal være ute etter Tottenhams Etienne Capoue til sommeren.
(Metro)

Manchester United har vært ute etter å sikre seg Mats Hummels tidligere, og er rapportert å skulle gjøre et framstøt på Dortmund-spilleren når overgangsvinduet åpner igjen. Nå meldes det imidlertid at stopperen ikke kommer til å komme til Old Trafford dersom det ikke blir Champions League-spill neste sesong.
(Daily Express)

Hvis Ole Gunnar Solskjær klarer å redde Cardiff fra nedrykk, blir det trolig det siste Cardiff-spiss Craig Bellamy gjør før han legger opp. 34-åringen hintet på en pressekonferanse før kampen mot Tottenham om at han er inne i sin siste sesong.
(Daily Telegraph)

Roberto Soldados debutsesong i engelsk fotball har vært alt annet en vellyket. Kun ett spillemål har det blitt på spanjolen som ankom Tottenham for 270 millioner kroner sist sommer. Nå vurderer Atletico Madrid å hente den tidligere Valencia-spilleren hvis de mister Diego Costa.
(Daily Mirror)

Brendan Rodgers vil forsterke Liverpool-forsvaret foran kommende sesong og har sett seg ut Ole Gunnar Solskjærs elev Steven Caulker som den optimale løsningen om det skulle bli nedrykk på Cardiff.
(Daily Express)

David Moyes var i Tyskland på fredag, der han visstnok kikket nærmere på Freiburgs midtstopper Mathias Ginter. Med seg hjem til Manchester fikk han beskjed om å punge ut omtrent 100 millioner kroner i bytte for stortalentet.
(Daily Mirror)

Til slutt tar vi med at Liverpool og Manchester United begge skal ha lagt til Inter-forsvarer Ibrahima Mbaye på ønskelisten. Han har imponert under låneoppholdet i Livorno, og kan altså komme til å flytte til England til sommeren.
(Talksport)

Ha en fin lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.