*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

UVISS FRAMTID: Barcelona har gitt forskjellige signaler angående Cesc Fabregas' framtid. Foto: Alberto Saiz (AP / NTB scanpix)

Blir Cesc Fabregas sommerens store overgangs-saga?

31.05.14 10:12

Etter at det fredag ble klart at Arsène Wenger fortsetter i Arsenal de neste tre årene, kommer også skriveriene om at franskmannen planlegger å slå seg løs med sjekkheftet denne sommeren. En haug av spillere er allerede blitt koblet til klubben, og ifølge Daily Mail har franskmannen opp mot én milliard kroner å bruke på nye spillere.

Queens Park Rangers kunne juble for opprykk til Premier League sist helg, og hva er vel da bedre enn å feire med å bruke penger på spillere som har sett sine beste år. Frank Lampard og Rio Ferdinand er allerede koblet til QPR, og nå skriver Mirror at Harry Redknapp planlegger å hente Joleon Lescott, etter at spillerens lønnskrav skremte vekk West Ham.

Newcastle og Alan Pardew har hatt en klar tendens til å se til Frankrike når spillerstallen har trengt forsterkninger de siste årene. Også denne sommeren kan det bli kjøp fra Ligue 1, og Montpelliers Remy Cabella nevnes av The Guardian som en meget sannsynlig tilvekst på St. James' Park.

Samme Newcastle er ifølge Mirror også ute etter Cagliaris Victor Ibarbo, men får her konkurranse fra storklubber som Barcelona, Juventus og Napoli.

Mange tror Cesc Fabregas vil flytte på seg denne sommeren, spesielt etter at Barcelona-manager Luis Enrique ikke ville snakke om spillerens framtid på en pressekonferanse for en tid tilbake. Nå har imidlertid klubbpresident Josep Maria Bertemeu gått ut og sagt at spilleren absolutt ikke er til salgs, skriver Metro. Salgstriks? Manchester United og Arsenal følger i alle fall situasjonen tett.

Tottenham-flopp Erik Lamela scoret ikke et eneste Premier League-mål i debutsesongen i engelsk fotball, og nå kan argentineren forlate London. Roma, Napoli og Fiorentina skal stå klare til å hente 22-åringen.

Dagens spalte avsluttes med ryktet om at Adam Johnson kan komme til bytte klubb fra Sunderland til Hull, dersom sistnevnte får de som de vil. Johnson vil kunne gå for så lite som 50 millioner kroner, en sum Hull-manager Steve Bruce skal være mer enn villig til å innfri.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.