Lørdagens Premier League-rykter

BLIR I CHELSEA? Gary Cahill skal være i gang med kontraktsforhandlinger.

BLIR I CHELSEA? Gary Cahill skal være i gang med kontraktsforhandlinger. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Blir det action på overgangsmarkedet?

13.09.14 10:45

God dag, folkens, endelig er det duket for mer engelsk fotballmoro igjen!

Og til å starte dagen, hva passer bedre enn noen overgangsrykter?

Det er ikke veeeeldig mye som rører seg rett etter deadline day, men noe er det.

Vi starter i Canada, der FC Toronto-president Tim Leiweke har hintet om at Jermain Defoe kan ende tilbake i Premier League i løpet av kort tid. Leiweke sier at han tror Defoe er ferdigspilt i FC Toronto (Daily Mirror).

I London er Arsenal ute etter PSG-midtbanespiller Adrien Rabiot. Nå meldes det imidlertid at Roma også har kastet seg inn i kampen om 19-åringen (Evening Standard).

England-stopper Gary Cahill skal være klar til å forlenge Chelsea-karrieren sin og gjøre slutt på alle spekulasjoner om at han er på vei bort fra Stamford Bridge. 28-åringen skal være i samtaler om en ny kontrakt (Evening Standard).

Aston Villa kan komme til å miste kapteinen Ron Vlaar, for 29-åringen har ikke ønsket å starte forhandlinger om en ny kontrakt. Han har kun ett år igjen av sin nåværende avtale, og det trigger spekulasjoner om at han kan ende i andre klubber allerede i januar (Daily Mirror).

Manchester United-manager Louis van Gaal skal allerede ha bestemt seg for å hente Arturo Vidal i januarvinduet (Sportinglife).

Da Raheem Sterling (19) gikk på skolen, sa en av lærerne hans at han enten ville ende opp i fengsel eller som fotballproff. Les mer her.

Og til slutt:

Celtic og Ronny Deila nekter for at Southampton-koblede Virgil van Dijk har hatt lyst til å bytte klubb. Fristelsene i skotsk liga og Europa League er tydeligvis for store (The Guardian).

Manchester City-keeper Joe Hart kan være på vei til benken i City, for Manuel Pellegrini sier at han er klar til å gi Willy Caballero en sjanse. Det kan føre til en budkrig for den engelske keeperen i januarvinduet (Manchester Evening News).

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.