*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Liverpool-manager Brendan Rodgers tenker nok at Stephan El Shaarawy kunne gjort en god jobb på Anfield. Foto: Alessandro Garofalo (Reuters / NTB scanpix)

Liverpool og Arsenal ute etter Milan-stjerne.

Vi starter lørdagens ryktespalte hos Manchester United, hvor Louis van Gaal ifølge Daily Star skal ha sagt at Radamel Falcao må vise seg fra sin beste side under resten av låneoppholdet for at det skal bli en permanent overgang fra Monaco til sommeren.

I nabobyen Liverpool kan det skje ting i januar. De røde fra Beatles-byen har slitt stort denne sesongen, og nå skal Brendan Rodgers ønske å forsterke laget med AC Milans Stephan El Shaarawy i januar, skriver Daily Express. Også Arsenal rapporteres å følge 22-åringen tett. Hans nåværende klubb er imidlertid lite lystne på å miste en av sine største stjerner og uttaler at det trengs et «sensasjonelt godt bud» for å selge.

Vi forflytter oss tilbake til Manchester, men denne gangen for å besøke Manchester City. Der er nemlig midtstopper Matija Nastasic alt annet enn fornøyd med hvor lite spilletid han har fått denne sesongen, og 21-åringen kan nå komme til å bytte ut Premier League med Schalke i Bundesligaen eller AC Milan i Serie A. Det er Daily Express som melder dette.

Harry Redknapp liker Tottenham-spillere. Nå er det Spurs-ving Andros Townsend som står på ønskelista til QPR-sjefen. London Evening Standard rapporterer at det først og fremst er snakk om en låneavtale mellom de to londonklubbene, og Redknapp håper å ha en avtale på plass tidlig i januar.

Southampton så ut til å gå i oppløsning i sist sommers overgangsvindu, men en som ble værende under spillerflukten fra St. Mary's var Morgan Schneiderlin. Nå kan det derimot se ut til at franskmannen er på vei vekk, etter at Daily Telegraph skriver at både Tottenham og Arsenal vil gjøre forsøk på å hente ham i januar.

Til slutt tar vi med at Aston Villa, Sunderland og Crystal Palace alle har henvendt seg til Arsenal med spørsmål om å få låne Yaya Sanogo ut sesongen. Franskmannens førstelagsmuligheter er begrensede med spillere som Olivier Giroud, Danny Welbeck og Alexis Sanchez foran i køen, og TalkSport mener å vite at Arsène Wenger skal være villig til å sende Sanogo til en annen klubb for å gi ham mer erfaring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.