Lørdagens Premier League-rykter

BLIR ELLER DRAR? Manchester United-keeper David De Gea er et hett navn på ryktebørsen.

BLIR ELLER DRAR? Manchester United-keeper David De Gea er et hett navn på ryktebørsen. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Store navn kan skifte klubb.

God dag, folkens. Ryktene er litt forsinket i dag på grunn av sykdom i redaksjonen, men her kommer de:

Manchester United-keeper David De Geas agent hinter om at 24-åringen kan være på vei til Real Madrid til sommeren. Spanjolen har ennå ikke signert ny kontrakt med United. (Sun)

Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti avviser at Sergio Ramos kommer til å forsvinne fra Bernabeu. 28-åringen skal være ønsket av Manchester United, Arsenal, Chelsea og Manchester City, men skal nå være nærmere en ny avtale med de spanske gigantene (Daily Star)

Arsenal skal være ute etter Real Madrid-spiller Asier Illarramendi, som ventes å forlate klubben innen kort tid. 24-åringen skal være tilgjengelig for rundt 24 millioner pund, den samme summen Real Madrid punget ut for ham i 2013. (Marca)

Liverpool skal ha fått signaler fra Paris Saint Germain om at Ezequiel Lavezzi kan være tilgjengelig i dette overgangvinduet. 29-åringen skal også være villig til å forlate fransk fotball til fordel for Premier League (Metro)

Aston Villa skal være forberedt på å selge Fabian Delph i januarvinduet, slik at de unngår at han forsvinner gratis til sommeren. 25-åringen er ønsket av Tottenham og Liverpool. Prislappen ventes å ligge på rundt fire millioner pund. (Daily Mirror)

Chelsea skal ha tatt kontakt med Sjaktar Donetsk for å undersøke om Douglas Costa er til salgs. Det er ikke kjent hva de fikk til svar. (The Guardian)

West Bromwich skal være ute etter å hente Bakary Sako fra Wolverhampton. Vingen ble hentet til engelsk fotball av Ståle Solbakken i sin tid, og har vært en stor suksess for ulvene. (Birmingham Mail)

Hull er en av mange Premier League-klubber som skal være ute etter Wigans Callum McManaman. Samtidig meldes det at de ønsker Tottenhams Aaron Lennon (Daily Mail),

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag