Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Manchester United vil ta - og gi. Og nå er det hypokondertilstander i Premier League.

Manchester Unitedhar innledet samtaler med representanter for Milans midtbanejuvel Kaka. Om alt skulle klaffe kan brasilianeren være på plass på Old Trafford denne sommeren - for en sum som ventes å være på minst 70 millioner pund.

Når det gjelder Carlos Tévez, innrømmer nå Sir Alex Ferguson for første gang at det kan være muligheter for at argentineren forsvinner fra Manchester United denne sommeren.

Chelseas Andriy Shevchenko returnerer tilbake til Stamford Bridge. Spissen har vært på lån hos Milan, men i Italia vil man ikke betale 9 millioner pund for at overgangen skal være permanent.

Og med Shevchenko tilbake er blåtrøyene villige til å høre på bud på spissen Nicolas Anelka. Chelsea håper på å få mesteparten av de 15 millionene klubben betalte da de signerte Anelka fra Bolton.

Mer Chelsea: Forsvarsspilleren Michael Mancienne er aktuell for spansk La Liga og Real Madrid. I alle fall dersom spanjolene får det som de vil...

Middlesbrough kjemper for å overleve i Premier League, men uansett hvordan slutt-tabellen ser ut ser det ut til at Stewart Downing forsvinner i løpet av sommeren. Liverpool er favoritter til å signere vingen, i konkurranse med Tottenham.

Brede Hangeland og Aaron Hughes har avslått hvert sitt kontraktsforslag fra Fulham. - Latterlig, påsto The Sun var kommentaren Hangeland ga om tilbudet. Like latterlig som påstanden, kanskje?

Barcelonas Samuel Eto'o advarer eventuelle interesserte om at han har ingen intensjoner om å forlate «verdens beste klubb».

Tottenham er klare til å by 1 million pund for Rangers midtbanespiller Barry Ferguson.

Det er vår, men alt er ikke fred og fordragelighet. Manchester City-manager Mark Hughes var involvert i en krangel med Micah Richards på lagets trening fredag.

I naboklubben hevdes det at Wayne Rooney vil bli tilbudt en ny seksårskontrakt denne sommeren. Med 125.000 pund i uken vil Manchester United-spilleren komme opp på samme lønnsnivå som lagkameratene Cristiano Ronaldo og Rio Ferdinand.

Og til sist: hypokondertilstander i Sunderland. Manager Ricky Sbragia mener i alle fall det er muligheter for at han får sparken i klubben, selv om Sunderland skulle redde plassen i Premier League denne sesongen.

Kilde: BBC.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar