Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Se hvem som er på vei bort fra Chelsea og hvem Sir Alex advarer om ikke å hvile på laurbærene.

* Everton er på jakt etter en ny midtbanespiller om dagen. David Moyes har siklet på argentinske Ever Banega som til daglig spiller i Valencia, men den spanske giganten virker ikke som de vil selge fordi de ikke har noen erstatter for Banega.

Dermed har Moyes nå satt sitt fulle fokus på det defensive midtbaneankeret og forsvarsspilleren John Heitinga. 25-åringen er ventet å koste rundt 50 millioner kroner for liverpoolklubben.

* Middlesbrough-sjef Gareth Southgate håper å sikre seg Derby-spissen Rob Hulse for å ha flere alternativer i sin spissrekke etter at Tuncay forlot klubben til fordel for Stoke.

* Tottenham har gitt beskjed til Zenit St. Petersburg om at de kan kjøpte Roman Pavlusjenko for 100 millioner kroner.

Sjevtsjenko historie på Stamford Bridge?
* Bolton kan være på vei til å sikre seg Leeds sin storscorer Jermaine Beckford. Angriperen kan forlate Elland Road gratis i sommer.

* Chelsea-sjef Carlo Ancelotti har gitt beskjed til Andrej Sjevtsjenko om at han kan forlate londonklubben før augustvinduet stenger. Det forventes at den tidligere målmaskinen går tilbake til sin tidligere klubb Dinamo Kiev.

* Newcastle vil ha James Vaughan på lån fra Everton siden Shola Ameobi er ute med skade i minst én måned.

Hodgson kan få stor ære
* Sir Alex Ferguson har advart hans midtbaneslitere Anderson og Michael Carrick om ikke å hvile på laurbærene fra forrige sesong om de vil ha spilletid i den kommende sesongen. Skotten skal ha gjort det klart at langt ifra er garantert plass i startelleveren.

* Fulham-manager Roy Hodgson er favoritten til å bli manager for det engelske OL-laget som skal kjempe for heder og ære på hjemmebane i London i 2012. Hodgson utropes også som favoritt til å ta over som engelsk landslagssjef etter Fabio Capello.

* Den legendariske venstrebacken Roberto Carlos har lyst til å følge sin gode venn Ronaldo til Corinthians når kontrakten hans med tyrkiske Fenerbache går ut etter denne sesongen.

* Den aldrende keeperen David James skal etter sigende inn igjen i varmen på det engelske landslaget i stedet for Paul Robinson.

Kilder: Daily Mail, The Sun, Independent, The Times og goal.com.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?