Det er dagen for Ole Gunnar Solskjærs første kamp som manager for Manchester United, en av verdens største fotballklubber. De daglige oppdateringene våre på ryktefronten kommer likevel som de alltid gjør, selv om dette utvilsomt er en spesiell dag for norske Premier League-fans.

Manchester Evening News skriver at Manchester United ikke har hatt møter med Real Madrids tidligere suksesstrener Zinedine Zidane, selv om andre kilder har påstått det motsatte.

I Arsenal vurderer man ifølge The Independent å hente Isco (26) til Emirates Stadium i en byttehandel. Lokkematen de vil forsøke er angivelig Mesut Özil (31), som i sin tid gjennomførte en storslått overgang til Arsenal fra nettopp Real Madrid.

Så gjenstår det å se om de hvite fra Madrid vil ha tilbake stjernespilleren de solgte for drøyt fem år siden.

Følg lørdagens Premier League-kamper direkte her

Leicester-manager Claude Puel lever på lånt tid i jobben, skal vi tro Daily Mail. Tabloidavisa hevder franskmannen risikerer sparken ettersom støtten fra spillergruppa skal være forsvunnet.

Chelsea mener alvor i jakten på Liverpools tidligere overgangsmål Nabil Fekir (25). Ifølge L'Equipe har londonklubben nå engasjert agenten Pini Zahavi for å få kloa i Lyons offensive midtbanespiller.

Israelske Zahavi omtales som en «superagent» og er blant annet kjent for å ha forhandlet igjennom eierskifter både hos Chelsea og Portsmouth for en del år tilbake. Kontakten mellom Zahavi og Fekirs representanter skal være opprettet. Agenten må angivelig regne med hard konkurranse fra klubber som Bayern München og Paris Saint-Germain.

Chelsea er dessuten på spissjakt, og interessert i en bytteavtale der Milan-spiss Gonzalo Higuaín (31) er ønsket til Stamford Bridge mot en betaling som består av Álvaro Morata (26). Dette rapporterer Sky Sports.

Det er ingen hemmelighet at Chelsea-manager Maurizio Sarri er en stor beundrer av Higuaín, og at de to hadde et bra samarbeid i Napoli. ESPN siterer Sarri på at han mener den argentinske målmaskinen er en glitrende spiller.

Sarri kommer ikke til å tillate at midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek (22) går på utlån fra Chelsea til en annen klubb i januar. Det skriver The Guardian.

Cesc Fábregas (31) ser derimot ut til å være på vei mot en overgang bort fra Chelsea. Det siste nye på den fronten er at Monaco-trener Thiery Henry vil ha spanjolen, som er utilfreds med lite spilletid hos blåtrøyene. L'Equipe er kilden til dette.

Pascal Gross (27) toner ned spekulasjonene om at han er på vei bort fra Brighton. Ifølge The Argus er både Liverpool og Southampton interessert.

Fulham-manager Claudio Ranieri ønsker å hente høyrebacken Danny Simpson (31) fra eks-klubben Leicester i januar. Det melder Daily Mail. Avtalen Simpson har med The Foxes utløper etter sesongen.

Crystal Palace-angriper Andros Townsend (27) studerer for tida videoklipp av Leicester-spiss Jamie Vardy for å bli en bedre midtspiss, skriver Evening Standard. Fotrappe Townsend har spilt på kanten i mange år, men er blitt brukt mye som midtspiss de siste ukene.

Tidligere West Ham-midtstopper James Collins (35) har imponert på trening med gamleklubben Aston Villa. Nå er Villa klare for å tilby veteranen en korttidskontrakt dersom han kommer seg tilbake i kampform, skirver Birmingham Mail.