Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Liverpool interessert i argentinsk stjerneskudd.

Valencia er fremdeles svært interesserte i å hente Chelseas Demba Ba i januar og forbereder et bud på 7 millioner pund, melder Metro.

Liverpool vurderer å hente FC Portos Juan Iturbe, melder Daily Express. Den argentinske 20-åringen er for øyeblikket på et sesonglangt låneopphold i Serie A-klubben Verona.

18-årige Daniel Amartey innrømmer at han er i samtaler med Liverpool, melder Tribalfootball. Ghaneseren spiller for øyeblikket for Djurgården og skal ha vakt oppmerksomhet hos flere storklubber etter en svært god sesong i Allsvenskan.

Manchester United skal være interessert i å hente Galatasarays målvakt Fernando Muslera. Den tyrkiske klubben skal ha gitt beskjed til United om at engelskmennene må punge ut 25 millioner pund dersom de vil hente ham i januarvinduet, melder Metro.

Det har vært meldt at Evertons Leighton Baines kommer til å signere for Manchester United i januar. Manager Roberto Martinez sier nå at han absolutt ikke ønsker å selge venstrebacken, melder The Guardian.

Manchester United skal ikke lenger være interessert i å hente Borussia Dortmunds stjernespiss Robert Lewandowski, melder Daily Star. United-manager David Moyes skal ha sagt at han ikke trenger å hente inn enda en angriper.

Ifølge Tribalfootball melder The Daily Star at José Mourinho skal være interessert i å hente inn Newcastles Davide Santon til Chelsea.

The Daily Mail (Tribalfootball) melder at Monaco forbereder et bud på 40 millioner pund for Arsenals Theo Walcott.

Reklame

Dette gir du til morsdagen

Kommentarer til denne saken