Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Kan Yohan Cabaye komme til å forlate Newcastle i januar?

Juan Matas overgang til Manchester United betyr ikke at Shinji Kagawa kommer til å forlate den engelske storklubben. 24-åringen har slitt med spilletid under David Moyes denne sesongen.
(Daily Express)

Yohan Cabaye har vært en av Newcastles desidert beste spillere de siste sesongene, og han har vært koblet vekk fra klubben flere ganger. Nå skal Paris Saint-Germain-manager Laurent Blanc være giret på å hente franskmannen hjem til landet med de gode baguettene.
(Daily Star)

West Ham har hatt en svak, svak sesong. Nå vil de prøve å hente inn Raul Meireles på lån fra Fenerbache. 30-åringen har tidligere flere sesonger i Premier League bak seg for Liverpool.
(Talksport)

Newcastle håper de kan fullføre en overgang som vil bringe Luuk de Jong til klubben før de møter Norwich førstkommende tirsdag. 23-åringen spiller for øyeblikket for Borussia Monchengladbach i Bundesligaen.
(Sky Sports)

Julian Draxler har vært koblet til Arsenal hele overgangsvinduet, og det ser ut til at denne overgangen kan bli vinduets høydepunkt. Schalke og Arsenal har imidlertid ikke kommet til enighet rundt en overgang, og det er uvisst hva som vil bli enden på sagaen.
(Daily Mirror)

Cardiff og Ole Gunnar Solskjær ser ut til å vinne drakampen om Wigans midtstopper, Ivan Remis. 28-åringen er også ønsker i Crystal Palace.
(Daily Mail)

Valencia-spiller Ever Banega kan være på vei til Gus Poyets Sunderland. 25-åringen har imponert for Valencia denne sesongen.
(Sunderland Echo)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?