Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Paul Pogba kan være på vei tilbake til England.

Vi starter lørdagens ryktespalte på Londons østkant, hvor Sam Allardyce og West Ham planlegger å hente Milan-spiss M'baye Niang på et sesonglangt lån. Prisen for den tjenesten er på omtrent 2,5 millioner kroner.
(Daily Mail)

David Luiz ble fredag kveld bekreftet klar for PSG for cirka 400 millioner kroner, men franskmennene skal ikke ha ferdiggjort Chelsea-handelen helt ennå. Eden Hazard står nemlig også på PSG-manager Laurent Blancs ønskeliste, og det er ventet at Paris-klubben må ut med minst like mye penger for å sikre seg Hazard som de brukte på Luiz.
(The Sun)

Samme Chelsea har naturligvis ikke tenkt til å la Luiz-pengene bli stående ubrukt på sin russiske bankkonto, og José Mourinho vil trolig bruke en deø av summen på enten Paul Pogba, Atléticos Koke eller Tottenhams Paulinho.
(Telegraph)

Cesc Fabregas ser ut til å være på vei vekk fra Barcelona, spesielt etter at klubbens nye manager Luis Enrique sa at han ikke ville snakke om spillerens framtid. Manchester United skal være spesielt interessert i å hente spanjolen, men Arsène Wenger ryktes å ville blande seg inn i kampen om Fabregas' signatur. Skulle Arsenal hive seg inn i kampen, skal det ifølge de fleste rapporter være liten tvil om at Fabregas foretrekker en retur til Nord-London.
(Metro)

En annen Nord-London-klubb er Tottenham, som nå vil snyte Arsenal for Real Madrid-spiss Alvaro Morata, dersom 21-åringen ønsker å forlate den spanske hovedstaden.
(Daily Express)

Liverpool vil forsterke foran comeback-sesongen i Champions League, og har sett seg ut Leverkusens Emre Can som en fin tilvekst på midtbanen. Tyskeren er tilgjengelig for rundt 100 millioner kroner.
(Daily Mirror)

Til slutt tar vi med at nyopprykkede Leicester har lagt inn et bud på Cardiffs Frazier Campbell, og Ole Gunnar Solskjær skal visstnok være villig til å slippe spissen for så lite som 10 millioner kroner.
(Daily Mail)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar