RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover mer Suarez-magi

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Dere har ikke sett det beste av meg, sier Luis Suarez.

Luiz Suarez har hatt en fantastisk start i Liverpool-trøya. På fire kamper har han introdusert seg for alvor for Premier League-publikummet, og står med ett mål og tre målgivende pasninger. Det er likevel fortsatt en stund til han er på sitt beste, skal vi tro ham selv.

- Det vil gå litt tid før supporterne kan se det beste av meg. Det er det jeg jobber mot hver dag, jeg vil gjøre mitt beste for supporterne, sier Suarez ifølge The Independent.

Dårlig fysisk form
For Suarez sliter fortsatt med formen, og det skyldes i stor grad det ujevne kampprogrammet han er en del av. Suarez` Ajax røk ut av Champions League, og tredjeplassen i Champions League-gruppa førte til Europa League-spill, noe som gjør uruguayaneren utilgjengelig for spill i samme turnering for en annen klubb.

- Nå er det slik at jeg kan spille en kamp, så hvile et par uker og så spille kamp igjen, så det er vanskelig for meg å komme opp på det rette fysiske nivået, sier Suarez.

Reklamestjerne
Tid til overs hadde han også i Nederland, der han som mange husker fikk en syv kampers suspensjon for å ha bitt PSVs Otman Bakkal i skulderen. Den tiden brukte han til å spille inn en reklamefilm om ører. Reklamen ble en hit i Nederland, og viser en drømmende Suarez som vil kjøpe en ørepropp som fjerner den irriterende lyden av dommere som blåser i fløyta. (Reklamen kan sees neders, red. anm.)

Reklamestjerna var sammen med Dirk Kuyt kampens store spiller i hatoppgjøret mot Manchester United på søndag.

Kuyt selv, skryter villig av den nyankomne uruguayaneren.

- Hans påvirkning på laget siden han kom har vært veldig bra. Han scoret i sin første kamp, var veldig nærme å score igjen mot Wigan, og skapte målet til Glen Johnson mot West Ham. Han kan ikke forventes å være på sitt beste de første ukene, men har allerede vist at han vil bli en fantastisk spiller for Liverpool, sier Kuyt, som selv kan takk Suarez for å ha scoret på søndag.

Carroll-samarbeid
Liverpool-manager Kenny Dalglish gleder seg til å se Suarez i samspill med en annen nykommer, nemlig Andy Carroll.

- Jeg ser virkelig frem til å se han og Andy bli spisspartnere, sier Dalglish, som ifølge the Independent skal ha fått troen på en Champions League-plass etter at Suarez kom til klubben.

Da må de røde havne på topp fire i Premier League, og i skrivende stund er det ni poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere