RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover ny skandale om seks dager

Sist oppdatert:
Avisen News of the World får kritikk for Sven-Göran Eriksson-saken. Nå kontrer de med å love en ny skandalesak neste søndag.

Om seks dager kommer den neste skandalen med Sven-Göran Eriksson, om man skal tro News of the World. Avisen kritiseres for sine arbeidsmetoder etter at de benyttet seg av en falsk sjeik og skjulte kameraer for å lure den svenske treneren ut på glattisen.

- Vi har ikke brukt noen ulovlige metoder. Vi hadde seriøse samtaler med Sven i flere måneder, sier Gary Thompson til Sky News.

Presset på Englands svenske landslagssjef er større enn noen gang etter at han overfor avisens utkledde reporter sa at han ville gi seg hvis England vant VM, at Michael Owen ikke trives i Newcastle og at han kunne lure med seg David Beckham til Aston Villa dersom han og sjeiken gikk sammen om å kjøpe birminghamklubben.

- Han skal konsentrere seg om en eneste sak, og det er å ta landslaget så langt som mulig i VM, sier Thompson.

Avisen kritiseres for arbeidsmetodene og det er slett ikke gitt at Eriksson får det engelske folket mot seg. Det kommer neppe overraskende på mange at Owen mistrives i Newcastle eller at han vil gi seg som landslagssjef om det blir VM-gull.

Spørsmålet er hva News of the World har spart til neste nummer.

- Ikke gå glipp av avisen vår neste uke. Da kommer det flere avsløringer. Jeg håper folk leser denne utgaven og så den neste, og så danner seg sin egen oppfatning, sier Thompson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere