RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United villige til å bruke rekordsum.

Manchester United skal være villige til å sette britisk overgangsrekord for å sikre seg Carlos Tévez på permanent basis. Ifølge The Independent og The Times skal United være beredte til å bla opp 35 millioner pund – i overkant av 359 millioner kroner – for argentineren. The Guardian, The Sun og Daily Mail tar ikke like hardt i. De melder at United legger 32 millioner på bordet.

Chelsea blar på sin side også opp 35 millioner pund til Real Madrid for å sikre seg Robinho. Brassen skal etter sigende være desperat etter å komme seg til Stamford Bridge og har allerede blitt enig med de blå om en femårsavtale. (The Independent)

Aston Villa har fått klarsignal til å prate med Blackburn-keeper Brad Friedel. De ser imidlertid ut til å få kamp om amerikaneren, for nå har også Manchester City kommet på banen. (The Independent)

Manchester City har et alternativ om de skulle trekke det korteste strået i kampen om Friedel. Fulhams Antti Niemi står nest øverst på ønskelista. (The Sun)

(Les videre under bildet)

POPULÆR: Aston Villa og Manchester City vil begge ha Blackburn-keeper Brad Friedel.

Everton vil bruke pengene fra salget av Andy Johnson til Fulham (10,5 millioner pund) til å finansiere et bud på Sporting Lisboa-spiss Joao Moutinho. Laget skal allerede være i samtaler med Lisboa om et bud på 18 millioner pund for Mouthino (Daily Express, Daily Star)

Portsmouth har slått Sunderland i kampen om å sikre seg Tottenham-forsvarer Younes Kaboul.

Barcelona fortsetter å vise interesse for Arsenals Emmanuel Adebayor, men spissen forlater neppe Emirates Stadium med det første. (Daily Express)

Liverpools manager Rafael Benitez håper å ha Tottenham-spiss Robbie Keane i boks i tide til kampen mot Rangers 2. august. Keane skal etter planen ankomme Anfield neste uke for en medisinsk sjekk før salget til 18 millioner pund går gjennom. (The Sun, Daily Mail)

Liverpool kommer til å legge inn et bud på Valencias David Villa dersom de ikke klarer å sikre seg Gareth Barry fra Aston Villa. (The Sun)

Real Madrid vil i så fall gi Liverpool kamp om Villa. Spanjolene er villige til å legge 31,5 millioner pund på bordet for ham. Selv skal hovedpersonen, ifølge sin agent, være mest interessert i å dra til Tottenham. (The Guardian)

Newcastle kan komme til å miste Michael Owen. Owen har advart om at han kommer til å gå gratis til en annen klubb etter sesongen dersom han ikke får et bedre kontraktstilbud. (The Guardian)

Birmingham er klare til å by to millioner pund for Ben Watson fra Crystal Palace. (The Sun)

Blackburn vil slå i bordet med fire millioner pund for å sikre seg Fulhams Steven Davis. (Daily Mail)

Portsmouth vil bruke innkasserte pund fra salget av Sulley Muntari til å finansiere kjøp av Chelseas Shaun Wright-Phillips og Nicky Shorey fra Reading.

Portsmouths salg av Muntari legger kjepper i hjulene for Rangers' ønske om å sikre seg Pompeys Pedro Mendes.

Fulham har bydd fire millioner pund for Torinos australske landslagsspiller, Vincenzo Grella.

Kilde:BBC Sport

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere