RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
En tidligere United-stjerne advarer Carlos Tevez.

*Michael Owen skal være enig med Manchester City om en overgang for en kontrakt som skal gi spissen rundt 1 million kroner i uka. Ifølge Daily Express skjer overgangen kun dersom Owen holder seg skadefri til slutten av sesongen.

*John Arne Riise linkes nok en gang til Newcastle, skal vi tro The Times og Daily Mirror. Så spørs det om Newcastle er mer bestemte denne gangen og om nordmannen selv vil tilbake til Premier League.

*Daily Express skriver at Gianfranco Zola skal ha fått beskjed om at han på selge stjernespillerne sine til sommeren og bygge opp stallen på ny. Spennende å se om den lille italieneren synes det er stas.

*Manchester Citys bud på 14 millioner pund på Marseilles Taye Taiwo er ifølge The Syn avslått.

*Emile Heskey returnerer til Liverpool denne sommeren, fremfor å dra nå I januar. Årsaken skal være at Steve Bruce ønsker å la nysigneringen Hugo Rodallega bli vant Premier League-spill før han slipper en av sine beste spillere. Dette skriver Daily Mail.

*Craig Bellamy ønsker heller å dra til Tottenham enn Manchester City, noe som kan føre til en konflikt mellom Bellamy og West Ham, ettersom City tilbyr mer for waliseren, skriver The Guardian. Ifølge The Times forventes det nå et bud på 14 millioner pund for urokråka Bellamy.

*Glen Johnson har signert en fireårskontrakt med Portsmouth denne uken, men det betyr neppe at han blir der så lenge skal vi tro Daily Telegraph. Avisa melder at en klausul i kontrakten gjør at Johnson kan ende opp i Liverpool i sommer, dersom Merseyside-klubben byr 10 millioner pund.

*Sam Allardyce har gitt reiseklare Roque Santa Cruz beskjed om at han må vente til sommeren før han kan bli Manchester City-spiller, skriver Daily Mail. Ifølge The Guardian må City ut med 18 millioner pund eller et bytte med Daniel Sturridge om de vil ha Santa Cruz allerede nå.

*Peter Løvenkrands er blitt frigitt av Schalke 04 og er ifølge Daily Mail på vei til Newcastle.

*Midtbanespiller Lee McCulloch får ikke mye tillit i Glasgow Rangers fortiden og nå kan han bli lagkamerat med Brede Hangeland i Fulham. Også Ipswich er interessert melder The Sun.

*Stokes forsøke på å signere James Beattie fra Sheffield United kan gå i vasken, all den tid klubbene ikke blir enige om overgangssum, skriver Daily Mail. The Sun skriver at Stoke har tilbudt 6 millioner pund, mens Daily Mirror skriver at klubben har forsøkt å hente han for 3 millioner pund. I tillegg melder Daily Express at Hull skal være i ferd med å melde seg på i jakten på spissen.

*Portsmouth har stort sett vært omtalt i forbindelse med spillere på vei ut. Men nå ser det ut til at noen kan være på vei inn. Ifølge The Sun er

*Valencia-spilleren Manuell Fernandes på vei tilbake til Premier League. Pompey skal ha lagt inn et bud på 6 millioner pund for spilleren som har vært innom Everton.

*West Bromwich Albion følger Udineses Christian Obodo. Ifølge Daily Mirror skal klubbens speidere følge spilleren for andre gang nå på søndag.

*Bolton kommer ikke til å følge opp interessen sin for West Ham-spilleren Calum Davenport, etter at de sikret seg Zenits Sebastien Puygrenier på lån, skriver The Independent.

*West Ham frykter nå at den nye etterforskningen av Carlos Tevez-saken kan skremme potensielle kjøpere av klubben, skriver Daily Ekspress.

*Tidligere Manchester United-spiller Juan Sebastian Veron har fortalt landsmannen Tevez at han vil gjøre en stor feil ved å forlate Old Trafford, skal vi tro Daily Mail.

*Ifølge The Independent skal José Mourinhos forgjenger i Inter Milan vært I samtaler med representanter for en Premier League-klubb denne uken. Kilder hevder denne klubben er Manchester City.

*David Beckhams talsmann sier at spilleren vil returnere til Los Angeles Galaxy når låneperioden I AC Milan er fullført, skriver Daily Star.

*Celtics målvakt Artur Boruc hevder at hans mislykkede ekteskap førte til tabber på banen I 2008, ifølge The Sun.

*Aston Villas midtbanespiller Steve Sidwell har avslørt at han er en stor fan av Rocky-filmene til Sylvester Stallone. Han hører på filmmusikken stadig vekk og har til og med oppkalt sin nyfødte sønn Rocco, til ære for den velkjente boksefiguren.

*Lillebror til Rio Ferdinand, Anton Ferdinand, mener at overgangen fra West Ham til Sunderland ikke bare har gjort ham bedre som spiller. Faktisk mener Anton at han har blitt mer voksen og lært seg å lage mat. «Jeg var en skikkelig mammadalt, så det var tøft å ta steget», sier lillebror Ferdinand ifølge Daily Express.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere