RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/SCANPIX

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nicolas Anelka har mistet troen på sine egne.

* Nicolas Anelka er ingen optimist med hensyn til Chelseas gullsjanser i Premier League. Ifølge flere engelske medier skal franskmannen ha fornærmet sine egne med å si at blåtrøyene ikke er gode nok til å tukte de største kanonene i serien.

* Tottenham-manager Harry Redknapp har på sin side rettet en advarende pekefinger til den yngre garde. Redknapp mener de unge engelske spillerne risikerer å bli spilt ut dersom de ikke viser den samme viljen til å lykkes som de afrikanske spillerne. (Times)

* Mens Daily Express har lansert Alan Curbishley som potensiell, ny Portsmouth-manager, nekter Tony Adams for at dette er et realistisk scenario. Ifølge Daily Telegraph avviser nemlig Adams mediespekulasjonene om at han skal ha fått indikasjoner på at hans tid som Portsmouth-manager snart er forbi. Pompeys midtbanespiller, Sean Davis, trygler på sin side klubben om å vise Adams nåde og ikke sparke ham. (Sun)

* Selv om overgangsvinduet stengte for mindre enn én uke siden, har ryktene om sommerens overganger så vidt begynt å komme. Tottenham skal være én av flere klubber som følger med på det 18-årige, venezuelanske midtbanetalentet Carlos Fernandez. (Daily Mail)

* Stoke håper å sikre seg Blackburns Aaron Mokoena etter årets sesong. (Daily Mirror)

* Aston Villa-boss Martin O'Neill er på sin side så lettet over at Gareth Barry blir i klubben ut sesongen, at han ikke har noen ambisjoner om å presse ham til å skrive en ny kontrakt til sommeren. (Daily Star)

* I divisjonen under Premier League håper Nigel Clough at han har funnet løsningen på Derbys problemer. Cloughs resept for at klubben skal berge mesterskapsserietilværelsen er latter. Clough sier at han prøver å få spillerne til å finne fram smilet på trening. (Sun)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere