RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KORTVARIG LYKKE: Luiz Felipe Scolaris ble ikke lenge på Stamford Bridge.
KORTVARIG LYKKE: Luiz Felipe Scolaris ble ikke lenge på Stamford Bridge. Foto: AP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Luis Felipe Scolari har planer om et raskt comeback.

Det er stille på overgangsfronten om dagen, men ett og annet rykte har det likevel vært mulig og oppdrive. Her er lørdagens fotballsnadder fra engelsk presse.

*Til tross for at han fikk fyken i Chelsea, så har ikke Luis Felipe Scolari gitt opp drømmen om suksess i Premier League. Lørdag avslører brasilianeren at han håper å være tilbake som manager for en ny klubb i den engelske toppdivisjonen allerede neste sesong (The Sun).

*Apropos Chelsea. Det blir definitivt ingen kjøpefest for blåtrøyenes nye sjef Guus Hiddink. Chelsea-sjef Peter Kenyon skal nemlig ha uttalt at nederlenderen ikke får et rødt øre å rutte med til sommeren (Setanta Sport).

*Og ikke nok med det, Hiddink blir også advart om livet på Stamford Bridge av en annen tidligere Chelsea-manager, Claudio Ranieri. Italieneren mener at den russiske landslagstreneren kan risikere å bli sparket til sommeren, selv om han vinner titler med londonklubben (The Sun).

Inter jakter Arsenal-stjerne
*Overgangsrykter er sjelden vare om dagen. Italienske Inter har imidlertid valgt å bidra med litt snacks. De håper nemlig å sikre seg Arsenals Robin van Persie til sommeren. Nederlenderen har ikke kommet til enighet med londonklubben om noen ny kontrakt, og José Mourinho håper å utnytte dette (Daily Mirror).

*Van Persie-ryktene til tross, det er også plass til en gladnyhet for Gunners-fansen. Eduardo skal være frisk etter det stygge benbruddet forrige sesong, og kan være å finne på banen allerede i mandagens FA-cupomkamp mot Cardiff på mandag (Daily Mail).

*En liten overgang har også vært mulig å oppdrive. Stoke-forsvarer Andrew Davies har nemlig gått på lån til skaderammede Preston i mesterkapsserien (Daily Mail).

*Manchester United-stopper Jonny Evans er i ferd med å få en kraftig lønnsøkning. Unggutten har blitt tilbudt en ny femårsavtale verdt 400.000 kroner i uka. Nå tjener Evans skarve 100.000 i uka (The Sun).

*En annen United-spiller som er i vinden er Ryan Giggs. Veteranen blir hyllet i øst og vest om dagen. Dimitar Berbatov mener blant annet at waliseren fortjener en statue i Manchester (Manchester Evening News).

Mølby har tro på Agger
*West Hams Scott Parker har også vært i kontraktsforhandlinger. Midtbanemannen har signert en ny avtale verdt 800.000 kroner i uka fram til 2013. The Hammers fra før sikret seg nye avtaler med Dean Ashton, Carlton Cole, James Collison og Fred Sears (The Sun).

*Daniel Aggers framtid i Liverpool har vært usikker den siste tiden. Legenden Jan Mølby, som kjenner Agger godt, mener imidlertid at landsmannen ønsker å bli værende på Anfield (Liverpool Echo).

*Aston Villa-manager Martin O’Neill er rasende på Englands landslagssjef Fabio Capello. Nordiren mener det er utilgivelig at Emile Heskey ble brukt i landskampen mot Spania, fordi han har slitt med skader den siste tiden, og var ikke 100 prosent klar til oppgjøret (The Sun).

*Tony Adams er historie i Portsmouth, og David James mener at det ikke var en dag for tidlig. Keeperhelten avslører at det var både dårlig kommunikasjon og elendig organisering av laget under tiden til den tidligere Arsenal-stopperen (Daily Star).

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere