RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo kan vente seg en heftig regning.

En skulle tro at de fleste ville spille for Manchester United, slik som de spiller for tiden. Men Lyons supertalent Karim Benzema har uttalt at han heller vil fortsette karrieren i Spania, framfor i Premier League, ifølge Daily Mail.

Inter Milan snuste litt på Tottenhams Jermaine Jenas i overgangsvinduet. Jenas innrømmer at han ble smigret av interessen, men forsikrer at han nå er forpliktet til Spurs, melder flere aviser.

Portsmouths midtbanespiller Sean Davis ønsker å skrive under på ny kontrakt med klubben, uansett om klubben berger i Premier League eller ikke, skriver Daily Express.

Robin van Persie er lei av å se at Arsenal de siste årene ikke har klart å kjempe om titler. Nå sier spissen at han kun vil skrive under på en ny kontrakt dersom klubben viser at de ønsker å vinne titler, slik han gjør det. Det skriver i alle fall The Sun.

Guus Hiddink har sagt klart ifra at han ikke kommer til å være Chelsea-manager utover denne sesongen. Dermed må Chelsea-ledelsen lete etter en ny manager og West Ham-sjef Gianfranco Zola og hans assistent Steve Clarke seiler nå opp som førstevalget. Både Zola og Clarke har en fortid på Stamford Bridge.

I mellomtiden har Hiddink sagt klart ifra til Roman Abramovitsj hvem som tar ut laget og legger taktikken, skal vi tro The Sun.

John Carew og Emile Heskey er to store spisser og kan dermed ikke spille sammen. Det sier i alle fall ekspertene på balløya. Carew derimot insisterer på at han fint kan jobbe sammen med Heskey.

Sir Alex Ferguson advarer spillerne sine mot å bli for selvsikker, idet sesongen går inn i sin siste og avgjørende fase. Til tross for at det er fem poeng ned til Liverpool, minner Ferguson om 1998-sesongen da United sølte vekk en tolv poengs ledelse til Arsenal.

Cristiano Ronaldo kommer til å motta en heftig regning fra flyplassen i Manchester, etter å ha ødelagt en del av infrastrukturen. Den skaden sørget Ronaldo for da han krasjet Ferrarien sin i en tunnel i januar. Nå vil sjefene på flyplassen ha portugiseren til å betale 20.000 pund, nesten 200.000 kr, for skadene han påførte.

Emmanuel Adebayor hadde en høylytt krangel med en Arsenal-fan på flyplassen i Lagos, da vedkommende beskyldte Adebayor for ikke å jobbe hardt nok for klubben, skriver The Sun.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere