RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Graham Stuart/AFP

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Newcastle er nedgradert, men kan Michael Owen få en ny vår i Everton?

Vi begynner helga med lørdagens FA-cupfinalist Everton, som også skal ut i Europa neste sesong. Manager David Moyes ønsker å få Newcastles Michael Owen til Goodison Park, melder Daily Mail. Owen, som holdt med Everton som gutt, er antakelig lysten på Premier League-spill etter at Newcastle ble nedgradert til den nest øverste divisjonen på fotballøya.

Og i Newcastle er salget av Obafemi Martins til Fiorentina satt på vent, ettersom spissen må gjennomgå en lyskeoperasjon, skriver den samme avisa.

Florentino Pérez, som forventes å returnere til sin tidligere stilling som president i Real Madrid på mandag, hevder at en avtale er på plass mellom den spanske serietoeren og Cristiano Ronaldo, skriver flere engelske kilder. Hørt det før? Ikke det? Vel, prøv her, her og her - sånn til å begynne med.

Arsène Wenger og Arsenal skal renske opp i troppen denne sommeren, og vekk fra London forsvinner antakelig Emmanuel Eboue, Emmanuel Adebayor og William Gallas, skriver Daily Mirror.

Verre for Arsenal er det at Cesc Fabregas ifølge Daily Express har uttrykt at det ville være en drøm å spille for årets store lag i Europa. Da snakker vi ikke om Lillestrøm eller Kongsvinger, men Barcelona - som du antakelig helt korrekt gjettet.

I andre klubber går det den andre veien, og det er ingen hemmelighet at Roman Abramovich liker å se russere på Stamford Bridge: CSKA Moskvas venstreback Yuri Zhirkov kommer til Chelsea i løpet av sommermånedene for ikke mindre enn 18,6 millioner pund, ifølge The Sun.

Øst i hovedstaden har Rob Green avslått et tilbud om ny kontrakt med West Ham, noe som burde alarmere naboklubbene Arsenal og Tottenham, mener Daily Star.

Paul Scholes kom inn som innbytter for Manchester United det siste kvarteret i Champions League-finalen mot Barcelona tidligere denne uken. Bolton ønsker å gi ringreven mer spilletid dersom han forlater årets ligamestere til fordel for Gary Megsons mannskap. Fredag fikk vi vite at Stoke ønsker å hente Scholes som spillende manager for pottemakerne.

Scholes' United-kollega Dimitar Berbatov startet også på benken mot Barcelona, og vurderer ifølge Daily Mirror sin egen framtid i klubben.

Middlesbroughs Stewart Downing er blitt fortalt at han kan forlate klubben som må spille i Championship neste år, forteller Daily Star - så lenge han ikke flytter til Tottenham...

Joey Barton rykket også ned fra Premier League med sin klubb, men The Guardian forteller at Newcastles midtbanespiller ikke har noen intensjoner å forlate en synkende skute.

Roy Keane gjør et nytt forsøk som manager i Ipswich, og ønsker å starte sommerhandelen med å bruke en halv million pund på QPRs forsvarsspiller Damien Delaney, skriver Daily Mirror.

Danske Nicklas Bendtner liker seg tydeligvis i Arsenal. Ifølge Daily Mail ønsker spissen å signere en ny kontrakt med klubben, selv om den nåværende avtalen først går ut i 2012.

Men i Newcastle ser man ikke like lyst på framtida. Nedrykket fra Premier League fører til at 120 ansatte i klubben må regne med å miste jobben, skriver The Sun.

Kilde: BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere