RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea skal være villig til å knuse den engelske overgangsrekorden.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti er i utgangspunktet storfornøyd med den troppen han har, men italieneren har likevel medgitt at det kan være aktuelt å forsterke, om den riktige spilleren skulle være tilgjengelig for den riktige prisen. Ifølge The Sun kan mannen det snakkes om være Sergio «Kun» Agüero. Atletico Madrid-spissen blir imidlertid ingen billig mann for londonklubben. Det spekuleres nemlig i at spanjolene ønsker seg hele 500 millioner norske kroner for argentineren, mens Chelsea bare har råd til å bla opp 420 millioner. Uansett så ser det ut til at Chelsea må sette overgangsrekord i Premier League for å sikre seg spilleren.

En annen som har vært forsiktig på overgangsmarkedet i sommer er Liverpool-sjef Rafael Benitez. Den skjeggete spanjolen har riktig nok hentet inn to dyre spillere i Glen Johnson og Alberto Aquilani, men disse har først og fremst vært erstattere for Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso, som begge har pakket sekken og flyttet til Real Madrid. Lørdag spekuleres det imidlertid i at Liverpool har planer om å gjøre ett siste kjøp før overgangsvinduet stenger 31. august, men før fansen slipper jubelen løs, er det viktig å merke seg to ting. For det første ryktes det at spilleren rødtrøyene håper å hente inn er James Milner fra Aston Villa. For det andre er det tabloiden The Sun som melder dette, en avis som har blitt boikottet av både Liverpool og deres fans siden Hillsborough-tragedien i 1989. Men for dem som fortsatt skulle være interessert, så skal Benitez skal være villig til å betale 120 millioner for Milner.

Om Aston Villa skulle miste Milner, har de flere potensielle erstattere på ønskelisten. Øverst står navnet til Tottenham-ving David Bentley. Martin O'Neill skal være villig til å hente den tidligere Blackburn-mannen til Villa Park, men ifølge The Times, så kan ikke nordiren love Bentley en fast plass i førsteelleveren.

Everton har hatt mer enn nok med å jobbe for å beholde Joleon Lescott i sommer. Den velfriserte stopperen har blitt jaktet av Manchester City, men de blå fra Liverpool har gjort det klart at de ikke ønsker å selge spilleren. I stedet håper Everton-manager David Moyes å få inn noen forsterkninger på tampen av overgangsvinduet. Den russiske vingen Vladimir Bystrov, som for tiden spiller for Spartak Moskva, skal være en av flere aktuelle kandidater. Også Valencias defensive midtbanespiller Ever Banega kan bli å finne på Goodison Park denne sesongen, og det samme gjelder for stopperkjempen Isaac Vorsah. Sistnevnte tjener sine penger i tyske Hoffenheim.

Stoke forbereder seg på en ny sesong i Premier League, og er ute etter å styrke forsvaret. Robert Huth fra Championship-laget Middlesbrough kan være mannen som får jobben. Stoke skal være villig til å betale rundt 25 millioner kroner for den tyske kjempen med en fortid i Chelsea.

Newcastle er ikke lenger et Premier League-lag, men det stopper dem ikke fra å prøve å hente folk som spiller i den engelske toppdivisjonen. Tyneside-klubben skal nemlig være svært lystne på å hente tilbake Andy O'Brien fra Bolton. 29-åringen kan forhåpentligvis være løsningen på Newcastles defensive problemer.

Hull har forhørt seg om muligheten for å hente gode gamle Sol Campbell til klubben. Hull-manager Phil Brown er redd for at Liverpool skal møte kravet på 120 millioner kroner for midtstopper Michael Turner, og har derfor plukket ut Campbell som en mulig erstatter for den brennhete forsvarsspilleren.

Kilder: The Sun, The Times, Daily Mail, Daily Mirror, BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere