RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United får hard kamp om å beholde Rio Ferdinand - sjekk hvem som er ute etter midtstopperen!

Det ser ut til at spanske klubber har fått nok av de siste års engelske dominans i Mesterligaen. I sommer har flere av de største profilene i toppfotballen skiftet beite til de spanske storklubbene Barcelona og Real Madrid. Nå kan enda en forsvinne. For begge de to spanske klubbene skal være på jakt etter Manchester Uniteds forsvarsklippe, Rio Ferdinand. Det kan bli en tøff drakamp om den robuste, men noe skadeutsatte midtstopperen, skal vi tro The Sun.

David Beckham har gjort det. Da må selvfølgelig skandinavias svar på Becks gjøre det også. Fredrik Ljungberg skal visstnok i møte med sin tidligere sjef, Arsene Wenger, denne helgen, for å diskutere muligheten for å bli lånt ut til Arsenal. Ljungberg spiller til daglig for Seattle Sounders, men er vel interessert i å spille litt skikkelig fotball i ferien fra Major League Soccer, melder alltids like pålitelige The Sun.

Daily Mirror skriver at Wigan-sjef Roberto Martinez ønsker å signere kameruneren Modeste M´Bami, som er kontraktsløs etter å ha forlatt franske Marseille.

Chelsea har hatt det tøft de siste par dagene, etter at Fifa slengte en meget streng straff rett i trynet på dem. Gaël Kakuta har vært sentrum for en meget omdiskutert sak, der Chelsea ikke får kjøpe spillere i de to neste overgangsvinduene, fordi de lokket Kakuta til klubben som unggutt. Nå skal Chelsea anke saken, men Fifa truer på sin side med å utvide straffen dersom Chelsea taper ankesaken, skriver Daily Star.

Daily Star melder også at Fabio Capello har som hensikt å ære kontrakten sin med det engelske fotballforbundet, og kommer ikke til å forlate posten sin før kontrakten løper ut i 2012. Det sier i alle fall Ian Watmore, en av sjefene i FA.

John Terry slenger seg på kritikken av Arsenals Eduardo. Den brasilianskfødte kroaten filmet til seg straffe mot Celtic, og Terry støtter disse påstandene. Eduardo har fått en karantene på to kamper fra Uefa.

Riktignok ikke et Premier League-rykte, men vi tar det med likevel. Diego Maradona er som kjent omstridt på mange måter, og heller ikke som landslagssjef for Argentina klarer legenden å unngå kontroversielle og interessante situasjoner. Senest på torsdag sto Maradona i spissen for en massebønn for den argentinske landslagstroppen. Årsaken er lagets enormt viktige kamp mot erkerival Brasil på søndag. Taper Argentina kampen, kan laget falle bort fra en plass blant de som direktelkvalifiseres til mesterskapet i Sør-Afrika.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere