RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Robin van Persie syns det er helt greit å overdrive.

Kenwyne Jones har ikke akkurat briljert for Sunderland så langt denne sesongen. Hvis han ikke finner tilbake til formen kan det bety kroken på døra for spissen fra Trinidad. Manager Steve Bruce vil nemlig vurdere å selge Jones hvis han ikke hever seg. (Daily Mirror)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

En annen mann som har høstet kritikk for sine prestasjoner på banen hittil, er Jamie Carragher. Men Liverpools Carragher trues ikke med salg til tross for at han blant annet ble regelrett fraløpt av West Hams Zavon Hines sist lørdag. Tvert imot har Rafael Benitez tatt midtstopperen i forsvar og skryter over Carraghers utvikling de siste årene. (Guardian)

Det er fortsatt tilsynelatende dårlig stemning mellom Robin van Persie og ekslagkamerat Emmanuel Adebayor. Van Persie hevder at Adebayor fremdeles ikke har bedt om unnskyldning for det famøse angrepet mot nederlenderen i oppgjøret mellom Manchester City og Arsenal for et par uker siden. (Daily Star)

Mens det ikke var noen tvil om at van Persie virkelig fikk seg en real trøkk mot Adebayor, er det nå på det rene at nederlenderen av og til faller litt vel lett i dueller. Van Persie innrømmer glatt at han av og til overdriver, men hevder han aldri filmer. Han mener det å falle lett bare er for å gjøre dommeren oppmerksom på at motstanderen har dyttet eller taklet på en ufin måte, og at det ikke handler om juks. (The Sun)

Til slutt en liten kuriositet:

Burnley-spissRobbie Blake venter på den perfekte anledning til å dra ned shortsen foran tusenvis av mennesker. Årsaken er at Blake så gjerne vil vise fram lykketrusen sin – med Bad Beat Bob-motiv. Gjennom fjorårssesongen spilte han i et rødt eksemplar av underbuksen. Denne sesongen har han skiftet til hvite truser, som en konsekvens av at klubben nå spiller i den gjeveste ligaen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere