RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Det kan bli en heftig måned for Chelsea-fans når overgangsvinduet åpner i januar!

Chelsea har stått litt i skyggen av Real Madrid, Manchester City og Barcelona, i alle fall hvis man ser på spillerkjøp. Etter å ha gjort det til en vane å kjøpe store navn for store summer de siste årene, har Chelsea roet seg ned. Men nå ryktes det at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har fått blod på tann og har gjort det til sitt mål å sikre Franck Ribery fra Bayern München. Den russiske milliardæren skal være klar til å bruke nærmere en halv milliard kroner på å hente den franske vingen og samtidig gjøre han til den best betalte spilleren i Premier League, skal vi tro Daily Mail.

Arsenal-sjef Arsene Wenger har advart resten av Premier League om at Abramovitsj fort kan ta seg en skikkelig shoppingrunde i januar, ifølge Daily Express.

Manchester United og Everton er ute etter samme spiller. 18-årige Geoffrey Hairemans fra Antwerp skal være i de to klubbenes søkelys. Den belgiske tenåringen har allerede vært på treningsopphold i Manchester, skriver The Sun.

Paul Gascoigne har returnert til Newcastle for å få fart på trenerkarrieren. Gazza, tidligere storstjerne for både Newcastle og det engelske landslaget, jobber med Peter Beardsley i klubbens akademi, melder Daily Express.

Arsenals storstjerne, Andrei Arsjavin, innrømmet at han mistet motivasjonen for å spille fotball da Russland ikke lyktes i å kvalifisere seg til VM i Sør-Afrika neste år. Russland røk ut på playoff mot Slovenia.

Flere medier melder at Carlo Ancelotti ønsker å bli i Chelsea de neste tjue årene, og bygge et imperium likt det Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har gjort i henholdsvis Manchester United og Arsenal. Ser man på resultatene så langt, er det i alle fall ingen grunn til at Chelsea ikke skal ønske det samme.

Intrigene i Notts County vil ingen ende ta. Først var det Sol Campbell som forlot klubben etter én kamp, nå er det Sven-Göran Eriksson som mener klubbens eiere, Qadbank Investments, skylder han et sjusifret beløp. Svensken krever nå umiddelbar utbetaling av disse pengene, skriver The Guardian.

Filmregissør og Bath-fan Ken Loach drømmer om å få Eric Cantona til å spille for nettopp Bath, dersom klubben lykkes i å ta seg til FA-cupens tredje runde for første gang på 15 år. Det skriver i alle fall The Sun. Skulle det skje, er det i alle fall et sensasjonelt comeback av Cantona, som er rukket å bli 43 år gammel.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere