RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Argentiner til Liverpool? Superstjerne på vei vekk fra United? Masse godbiter i ryktebørsen!

* Lommeboka til Real Madrid går aldri tom. Nå skal den spanske giganten være villig til å legge drøye 600 millioner kroner på bordet for å sikre seg Wayne Rooney. Det er som kjent også mulig at Nemanja Vidic kan være på vei til Santiago Bernabeu.

* Liverpool er også på spissjakt. Det har lenge versert rykter om at Ruud van Nistelrooy skal være på vei til Anfield, og nå meldes det at overgangen skal gå i boks den kommende uka. Også Rafael van der Vaart er aktuell for rødtrøyene, men hollenderen skal kun være aktuell for en låneavtale.

* Men Rafael Benítez stopper ikke der. Maxi Rodriguez skal etter ryktene mistrives i et underpresterende Atletico Madrid-lag, og argentineren skal stå høyt på Benitez sin ønskeliste. Men for at lønningene ikke skal ta altfor mye av i Liverpool, er klubben også nødt til å kvitte seg med enkelte spillere. Andrej Voronin skal i så tilfelle være den første til å forlate porten på Anfield, nærmere bestemt til Russland og CSKA Moskva.

* En av verdens mest ettertraktede angripere, Sergio Aguero, er i motsetning til Rodriguez svært så interessert i å holde seg i madridklubben. Chelsea skal være villig til å legge en halv milliard kroner på bordet for argentineren, men Aguero skal ha sagt at han ikke vil forlate Atletico Madrid.

* Tottenham er sugen på å sikre seg underskriften til City-stopper Micah Richards. Forsvarskjempens prislapp ligger på den nette sum av 120 millioner kroner. City på sin side er interessert i å sikre seg den aldrende stopperkjempen Sol Campbell til City of Manchester Stadium.

* Birmingham er svært nær å sikre seg underskriften til Sporting Gijons midtbanespiller Michel i en overgang verdt drøye 25 millioner kroner.

* Marouane Chamakh er et yndet objekt for Arsène Wenger, men det er lite trolig at han går til londonklubben i januarvindet siden han blir Bosman-spiller til sommeren. Også Tottenham og Everton sikler etter angriperen. Wolfsburgs Edin Dzeko og Toulouses Andre-Pierre Gignac er de to angriperne som kan være på vei til Arsenal i januarvinduet.

* Portsmouth sliter både økonomisk og sportslig. Klubben håper på å selge unna flere spillere i dette overgangsvinduet, men det rapporteres at det skal være liten interesse fra andre klubber.

* Aaron McLean kan være på vei vekk fra Peterborough. Angriperen kan være på vei til Birmingham for drøye 30 millioner kroner.

* Sambarytmene er på vei til White Hart Lane. Den lekne brassen Sandro ventes å ankomme London fra den brasilianske klubben Internacional. Den kjedelige nyheten for alle spente Spurs-fans er at overgangen trolig ikke skjer før til sommeren.

* Celtic har lyst på Blackburn-angriperen Benny McCarthys tjenester. Sørafrikaneren har en prislapp på 25 millioner kroner.

* Det ventes at Arsenal kommer til å spare flere av stjernespillerne i FA-cupoppgjøret mot londonrival West Ham på søndag. Wenger har uttalt at «det er viktigere å vinne ligaen».

Kilder: Daily Star, The Sun, Daily Telegraph, Daily Express, Daily Mirror og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere